ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ: 20′
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ: 20′
ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ: 20′
Υλικά για περίπου 4 πίτες:
Για το γύρο μανιταριών
2 μεγάλα κρεμμύδια, σε φέτες
4 κ.σ. ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
300 γρ. μανιτάρια διάφορα, ψιλοκομμένα
1 κ.γ. κύμινο
1 κ.γ. κόλιανδρος ξερός
1 κ.γ. πάπρικα καπνιστή
1 κ.γ. ρίγανη ξερή
2 κ.σ. σάλτσα σόγιας
Φρέσκα μυρωδικά ψιλοκομένα
Για το σερβίρισμα
Mayo Vegan Sauce με απαλή μουστάρδα της Condito The Green Line
4 κυπριακές πίτες
Πράσινη σαλάτα
1 τομάτα σε φέτες
Εκτέλεση:
Θα χρησιμοποιήσουμε ένα μεγάλο τηγάνι για να ετοιμάσουμε τον γύρο μανιταριών. Βάζουμε τα κρεμμύδια, αλάτι, πιπέρι, 2 κ.σ. ελαιόλαδο, κλείνουμε με το καπάκι και αφήνουμε σε χαμηλής έντασης φωτιά (με το καπάκι κλειστό) για δέκα περίπου λεπτά ή μέχρι τα κρεμμύδια να μαλακώσουν. Προσθέτουμε τα μανιτάρια, το υπόλοιπο ελαιόλαδο, το κύμινο, τον κόλιανδρο, την πάπρικα, τη ρίγανη, τη σάλτσα σόγιας και μαγειρεύουμε για δέκα περίπου λεπτά ή μέχρι τα μανιτάρια να είναι έτοιμα. Όταν τα μανιτάρια είναι έτοιμα, προσθέτουμε τα μυρωδικά και ανακατεύουμε.
Απλώνουμε τις πίτες στη σειρά, βάζουμε την Mayo Vegan Sauce με απαλή μουστάρδα της Condito the Green Line, τη πράσινη σαλάτα, τον γύρο μανιταριών, την τομάτα, λίγη ακόμη Mayo Vegan Sauce με απαλή μουστάρδα και σερβίρουμε.