ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ: 15′
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ: 15′
ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ: 20′
Υλικά για 4 σάντουιτς:
8 φέτες ψωμί του τοστ ολικής
240 γρ. ρεβίθια, βρασμένα
2 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κ.γ. πάπρικα γλυκιά
½ κ.γ. σκόρδο, σκόνη
½ κ.γ. κρεμμύδι, σκόνη
½ κ.γ κύμινο
½ κ.σ. πάπρικα καπνιστή
¼ κ.γ. τσίλι σε σκόνη
½ κ.γ. αλάτι
Μαύρο πιπέρι
¼ της κούπας Mayo Vegan Sauce με καπνιστό μπούκοβο της Condito The Green Line
1 κούπα iceberg ψιλοκομμένο
1 ντομάτα, κομμένη σε λεπτές φέτες
Εκτέλεση:
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200 οC. Σε ένα μπολ, προσθέτουμε τα βρασμένα ρεβίθια μαζί με το ελαιόλαδο και όλα τα μπαχαρικά. Ανακατεύουμε και τα απλώνουμε σε ένα ταψί στρωμένο με αντικολλητικό χαρτί. Μεταφέρουμε στο φούρνο και ψήνουμε για 20 λεπτά περίπου. Σε ένα μπολ, προσθέτουμε τα ρεβίθια μαζί με την Mayo Vegan Sauce με καπνιστό μπούκοβο και ανακατεύουμε με ένα πιρούνι. Ταυτόχρονα, πιέζουμε τα ρεβίθια μέχρι κάποια να ενσωματωθούν στο μείγμα. Σε μια φέτα ψωμί απλώνουμε το ¼ από τα ρεβίθια, από πάνω βάζουμε δύο λεπτές φέτες ντομάτα, λίγο ψιλοκομμένο iceberg και καπακώνουμε με μια δεύτερη φέτα ψωμί του τοστ. Επαναλαμβάνουμε για τα υπόλοιπα σάντουιτς.
Συνταγή από Beets Me
Δείτε επίσης: https://beets-me.com/2022/03/4-eykola-kai-nostima-santouitsakia-gia-olous/

Grilled cheese σάντουιτς με Mayo
Vegan Carrot Hot Dog
Vegan cheese burger με sauce ψητής πιπεριάς
Vegan τοστ με κρέμα λιαστής ντομάτας
Πατατοσαλάτα με Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line
Σαλάτα ζυμαρικών με σάλτσα λιαστής ντομάτας
Σαλάτα με κους κους, μυρωδικά και σάλτσα λιαστής ντομάτας
Σαλάτα με κυδώνια ψητά
Σαλάτα με λάχανο, καρότο και καρύδια
Σάντουιτς με ψητές πιπεριές και Sauce βασιλικού
Σοκολατένιο κέικ με Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line
Τορτίγιες με ψητά μανιτάρια και Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line
Ψητή γλυκοπατάτα και κολοκύθα με σάλτσα βασιλικού
Ψητό κουνουπίδι με sauce κόκκινης πιπεριάς