ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ: 10’
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ: 10’
ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ: 10’
Υλικά για 4 άτομα/ 1 μεγάλη σαλάτα:
Για τη Mayo Vegan Sauce με lime:
4 κ.σ. Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line
1 lime (το ξύσμα και το χυμό του)
2 κ.σ. ξύδι από κόκκινο κρασί
10 φύλλα δυόσμου
Για τη σάλτσα:
8 καρότα
1 αγγουράκι
1 κ.γ. αλάτι
2 γκρέιπφρουτ
φρέσκα μυρωδικά
2 κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα
Για το σερβίρισμα:
10 μεγάλοι χουρμάδες
φρέσκα μυρωδικά
Εκτέλεση:
Ετοιμάζουμε τη Mayo Vegan Sauce με lime. Βάζουμε όλα τα υλικά στο μούλτι και τα χτυπάμε, μέχρι να έχουμε μια ωραία σάλτσα.
Αφαιρούμε το κουκούτσι από τους χουρμάδες και τους περνάμε από ένα καυτό τηγάνι. Στη συνέχεια, τους κόβουμε σε μεγάλα κομμάτια.
Έπειτα, ετοιμάζουμε την σαλάτα.
Καθαρίζουμε τα καρότα και με το ειδικό εργαλείο τα κόβουμε σε λεπτές φέτες. Στη συνέχεια, κόβουμε το αγγουράκι στη μέση, αφαιρούμε τους σπόρους και με ένα μαχαίρι το κόβουμε σε λεπτές φέτες. Καθαρίζουμε τα γκέιπφρουτ και τα κόβουμε σε λεπτές φέτες.
Τέλος, προσθέτουμε τα μυρωδικά, τα κρεμμυδάκια, τη σάλτσα που ετοιμάσαμε και σερβίρουμε.