ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ: 10’
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ: 10’
ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ: 25’
Υλικά για 4 μερίδες:
2 κ.σ. Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line
200 γρ. σπανάκι
1 σκελίδα σκόρδο
Αλάτι και πιπέρι
1/2 κ.γ. πάπρικα
1 ώριμο αβοκάντο
200 γρ. Vegan Mixed Style τριμμένο της Condito The Green Line
Εκτέλεση:
Αρχικά, προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180°C.
Έπειτα, βάζουμε στο μούλτι τη Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line, το σπανάκι, το σκόρδο, αλάτι, πιπέρι, την πάπρικα, το αβοκάντο και αλέθουμε μέχρι να έχουμε μια κρέμα.
Στη συνέχεια, προσθέτουμε το Vegan Mixed Style τριμμένο και ανακατεύουμε.
Μεταφέρουμε σ’ ένα σκεύος και ψήνουμε για περίπου 20’ ή μέχρι το τυρί να λιώσει καλά.
Σερβίρουμε με φρυγανισμένο ψωμί στο πλάι.