ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ: 10’
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ: 10’
ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ: 25’
Υλικά για 4 μερίδες:
2 κ.σ. Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line
200 γρ. σπανάκι
1 σκελίδα σκόρδο
Αλάτι και πιπέρι
1/2 κ.γ. πάπρικα
1 ώριμο αβοκάντο
200 γρ. Vegan Mixed Style τριμμένο της Condito The Green Line
Εκτέλεση:
Αρχικά, προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180°C.
Έπειτα, βάζουμε στο μούλτι τη Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line, το σπανάκι, το σκόρδο, αλάτι, πιπέρι, την πάπρικα, το αβοκάντο και αλέθουμε μέχρι να έχουμε μια κρέμα.
Στη συνέχεια, προσθέτουμε το Vegan Mixed Style τριμμένο και ανακατεύουμε.
Μεταφέρουμε σ’ ένα σκεύος και ψήνουμε για περίπου 20’ ή μέχρι το τυρί να λιώσει καλά.
Σερβίρουμε με φρυγανισμένο ψωμί στο πλάι.

Grilled cheese σάντουιτς με Mayo
Vegan Carrot Hot Dog
Vegan cheese burger με sauce ψητής πιπεριάς
Vegan τοστ με κρέμα λιαστής ντομάτας
Πατατοσαλάτα με Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line
Σαλάτα ζυμαρικών με σάλτσα λιαστής ντομάτας
Σαλάτα με κους κους, μυρωδικά και σάλτσα λιαστής ντομάτας
Σαλάτα με κυδώνια ψητά
Σαλάτα με λάχανο, καρότο και καρύδια
Σάντουιτς με ψητές πιπεριές και Sauce βασιλικού
Σοκολατένιο κέικ με Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line
Τορτίγιες με ψητά μανιτάρια και Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line
Ψητή γλυκοπατάτα και κολοκύθα με σάλτσα βασιλικού
Ψητό κουνουπίδι με sauce κόκκινης πιπεριάς