ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ: 25′
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ: 25′
ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ: 15′
Υλικά για 4 μερίδες
Για το buritto
200 γρ. μανιτάρια ψιλοκομμένα
2-3 κ.σ. ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
2 κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
2 πιπεριές ψημένες ψιλοκομμένες
200 γρ. καλαμπόκι βρασμένο
200 γρ. μαύρα φασόλια
1 κ.γ. πάπρικα καπνιστή
Για το σερβίρισμα
4 κ.σ. Mayo Vegan Sauce με καπνιστό μπούκοβο της Condito The Green Line
4 μεγάλες τορτίγιες
Σπανάκι baby
Κόκκινο λάχανο ψιλοκομμένο
Εκτέλεση
Σε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά, ζεσταίνουμε λίγο λάδι και σοτάρουμε το κρεμμύδι, την πιπεριά και τα μανιτάρια μέχρι να μαλακώσουν τα λαχανικά. Προσθέτουμε το σκόρδο, το κύμινο, την πάπρικα, το καλαμπόκι και τα φασόλια. Μαγειρεύουμε για λίγα λεπτά και αφήνουμε το μείγμα να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου.
Απλώνουμε μία τορτίγια και αλείφουμε με 1 κ.σ. Mayo Vegan Sauce με καπνιστό μπούκοβο.
Προσθέτουμε τα σοταρισμένα λαχανικά και το μείγμα με τα κόκκινα φασόλια.
Τυλίγουμε τη τορτίγια και σερβίρουμε!

Grilled cheese σάντουιτς με Mayo
Vegan Carrot Hot Dog
Vegan cheese burger με sauce ψητής πιπεριάς
Vegan τοστ με κρέμα λιαστής ντομάτας
Πατατοσαλάτα με Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line
Σαλάτα ζυμαρικών με σάλτσα λιαστής ντομάτας
Σαλάτα με κους κους, μυρωδικά και σάλτσα λιαστής ντομάτας
Σαλάτα με κυδώνια ψητά
Σαλάτα με λάχανο, καρότο και καρύδια
Σάντουιτς με ψητές πιπεριές και Sauce βασιλικού
Σοκολατένιο κέικ με Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line
Τορτίγιες με ψητά μανιτάρια και Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line
Ψητή γλυκοπατάτα και κολοκύθα με σάλτσα βασιλικού
Ψητό κουνουπίδι με sauce κόκκινης πιπεριάς