ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ: 15’
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ: 15’
Υλικά για 2 μερίδες:
6 φέτες ψωμί του τοστ ολικής άλεσης
⅔ μπλοκ καπνιστό τόφου
¼ αβοκάντο σε λεπτές φέτες
4 μικρά φύλλα μαρουλιού
4 μεγάλες φέτες ντομάτας
2 κ.σ. Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line
Εκτέλεση:
Φρυγανίζουμε το ψωμί και το αφήνουμε λίγο να κρυώσει. Παίρνουμε μία φέτα του τοστ και τοποθετούμε με τη σειρά το μαρούλι, την ντομάτα, το τόφου και το αβοκάντο. Παίρνουμε την δεύτερη φέτα ψωμί, την αλείφουμε με μία κ.σ. Mayo Vegan Sauce και κλείνουμε με το πρώτο ψωμί και τα υλικά που τοποθετήσαμε. Επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία και κόβουμε σε δύο ή σε τέσσερα κομμάτια τα σαντουιτσάκια.
Συνταγή από Vegan Home
Δείτε επίσης: https://www.veganhome.gr/post/το-πιο-νόστιμο-healthy-vegan-club-sandwich

Grilled cheese σάντουιτς με Mayo
Vegan Carrot Hot Dog
Vegan cheese burger με sauce ψητής πιπεριάς
Vegan τοστ με κρέμα λιαστής ντομάτας
Πατατοσαλάτα με Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line
Σαλάτα ζυμαρικών με σάλτσα λιαστής ντομάτας
Σαλάτα με κους κους, μυρωδικά και σάλτσα λιαστής ντομάτας
Σαλάτα με κυδώνια ψητά
Σαλάτα με λάχανο, καρότο και καρύδια
Σάντουιτς με ψητές πιπεριές και Sauce βασιλικού
Σοκολατένιο κέικ με Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line
Τορτίγιες με ψητά μανιτάρια και Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line
Ψητή γλυκοπατάτα και κολοκύθα με σάλτσα βασιλικού
Ψητό κουνουπίδι με sauce κόκκινης πιπεριάς