condito-gr

Condito – The Green Line

Condito – The Green Line

  • Follow
αρχική  |  ,   |  Rice bowl με ψητές γλυκοπατάτες και σάλτσα τρούφας

ΣΥΝΤΑΓΗ

Rice bowl με ψητές γλυκοπατάτες και σάλτσα τρούφας

ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ: 15′

ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ: 20′

Υλικά για 4 άτομα / μία σαλάτα

Για το dressing

2 κ.σ. Mayo Vegan Sauce  με τρούφα της Condito the Green Line

1 κ.σ. σάλτσα σόγιας

2 κ.σ. νερό

2 κ.σ. χυμός λεμονιού

 

Για τις γλυκοπατάτες

2 (400 γρ.) γλυκοπατάτες ψημένες σε κύβους

2 κ.σ. ελαιόλαδο

Αλάτι

Πιπέρι

Ρίγανη

 

Για το rice bowl

300 γρ. ρύζι βρασμένο

100 γρ. καλαμπόκι βρασμένο

1 αβοκάντο ώριμο σε κύβους

100 γρ. ρόκα

Φρέσκα μυρωδικά

Εκτέλεση:

Ετοιμάζουμε το dressing. Σε ένα βαζάκι βάζουμε τη Mayo Vegan Sauce με τρούφα, τη σάλτσα σόγιας, το νερό, τον χυμό λεμονιού και ανακατεύουμε.

Ανακατεύουμε τις γλυκοπατάτες με το ελαιόλαδο, το αλάτι, το πιπέρι, τη ρίγανη και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 180°C για 20 λεπτά.

Μοιράζουμε το βρασμένο ρύζι σε 4 μπολ. Προσθέτουμε τις γλυκοπατάτες, το καλαμπόκι, το αβοκάντο, τη ρόκα, τα μυρωδικά, το dressing και σερβίρουμε.

 

ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΠΟΥ ΑΠΟΓΕΙΩΝΟΥΝ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ

Mayo-Troufa

MAYO VEGAN SAUCE
με ΤΡΟΥΦΑ

Δοκιμάστε τις συνταγές μας

Grilled cheese σάντουιτς με Mayo Vegan Carrot Hot Dog Vegan cheese burger με sauce ψητής πιπεριάς Vegan τοστ με κρέμα λιαστής ντομάτας Πατατοσαλάτα με Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line Σαλάτα ζυμαρικών με σάλτσα λιαστής ντομάτας Σαλάτα με κους κους, μυρωδικά και σάλτσα λιαστής ντομάτας Σαλάτα με κυδώνια ψητά Σαλάτα με λάχανο, καρότο και καρύδια Σάντουιτς με ψητές πιπεριές και Sauce βασιλικού Σοκολατένιο κέικ με Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line Τορτίγιες με ψητά μανιτάρια και Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line Ψητή γλυκοπατάτα και κολοκύθα με σάλτσα βασιλικού Ψητό κουνουπίδι με sauce κόκκινης πιπεριάς