ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ: 15′
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ: 15′
ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ: 20′
Υλικά για 4 άτομα / μία σαλάτα
Για το dressing
2 κ.σ. Mayo Vegan Sauce με τρούφα της Condito the Green Line
1 κ.σ. σάλτσα σόγιας
2 κ.σ. νερό
2 κ.σ. χυμός λεμονιού
Για τις γλυκοπατάτες
2 (400 γρ.) γλυκοπατάτες ψημένες σε κύβους
2 κ.σ. ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
Ρίγανη
Για το rice bowl
300 γρ. ρύζι βρασμένο
100 γρ. καλαμπόκι βρασμένο
1 αβοκάντο ώριμο σε κύβους
100 γρ. ρόκα
Φρέσκα μυρωδικά
Εκτέλεση:
Ετοιμάζουμε το dressing. Σε ένα βαζάκι βάζουμε τη Mayo Vegan Sauce με τρούφα, τη σάλτσα σόγιας, το νερό, τον χυμό λεμονιού και ανακατεύουμε.
Ανακατεύουμε τις γλυκοπατάτες με το ελαιόλαδο, το αλάτι, το πιπέρι, τη ρίγανη και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 180°C για 20 λεπτά.
Μοιράζουμε το βρασμένο ρύζι σε 4 μπολ. Προσθέτουμε τις γλυκοπατάτες, το καλαμπόκι, το αβοκάντο, τη ρόκα, τα μυρωδικά, το dressing και σερβίρουμε.

Grilled cheese σάντουιτς με Mayo
Vegan Carrot Hot Dog
Vegan cheese burger με sauce ψητής πιπεριάς
Vegan τοστ με κρέμα λιαστής ντομάτας
Πατατοσαλάτα με Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line
Σαλάτα ζυμαρικών με σάλτσα λιαστής ντομάτας
Σαλάτα με κους κους, μυρωδικά και σάλτσα λιαστής ντομάτας
Σαλάτα με κυδώνια ψητά
Σαλάτα με λάχανο, καρότο και καρύδια
Σάντουιτς με ψητές πιπεριές και Sauce βασιλικού
Σοκολατένιο κέικ με Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line
Τορτίγιες με ψητά μανιτάρια και Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line
Ψητή γλυκοπατάτα και κολοκύθα με σάλτσα βασιλικού
Ψητό κουνουπίδι με sauce κόκκινης πιπεριάς