ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ: 10′
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ: 10′
ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ: 15′
Υλικά για 4 μερίδες
4 κ.σ. Vegan Pesto Basilico της Condito the Green Line
4 κ.σ. Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line
200 γρ. τοματίνια κομμένα στη μέση
100 γρ. σπανάκι baby
200 γρ. καλαμπόκι βρασμένο
50 γρ. αμύγδαλα καπνιστά χοντροκομμένα
1 συσκευασία (500) ζυμαρικά από όσπρια
Αλάτι
2 κ.σ. διατροφική μαγιά
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ, ανακατεύουμε το Vegan Pesto Basilico και τη Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line.
Προσθέτουμε τα τοματίνια, το σπανάκι, το καλαμπόκι και τα αμύγδαλα. Ανακατεύουμε καλά.
Παράλληλα, βράζουμε τα ζυμαρικά σε άφθονο αλατισμένο νερό, σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
Στραγγίζουμε τα ζυμαρικά και τα ανακατεύουμε με τα λαχανικά που ετοιμάσαμε.
Προσθέτουμε τη διατροφική μαγιά, ανακατεύουμε ξανά και σερβίρουμε!


Grilled cheese σάντουιτς με Mayo
Vegan Carrot Hot Dog
Vegan cheese burger με sauce ψητής πιπεριάς
Vegan τοστ με κρέμα λιαστής ντομάτας
Πατατοσαλάτα με Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line
Σαλάτα ζυμαρικών με σάλτσα λιαστής ντομάτας
Σαλάτα με κους κους, μυρωδικά και σάλτσα λιαστής ντομάτας
Σαλάτα με κυδώνια ψητά
Σαλάτα με λάχανο, καρότο και καρύδια
Σάντουιτς με ψητές πιπεριές και Sauce βασιλικού
Σοκολατένιο κέικ με Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line
Τορτίγιες με ψητά μανιτάρια και Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line
Ψητή γλυκοπατάτα και κολοκύθα με σάλτσα βασιλικού
Ψητό κουνουπίδι με sauce κόκκινης πιπεριάς