ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ: 15′
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ: 15′
ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ: 20′
Υλικά για 2 μερίδες:
1 μελιτζάνα
1 κολοκυθάκι
4 φέτες ψωμί ολικής αλέσεως
120γρ. Mayo Vegan Sauce με καπνιστό μπούκοβο
αλάτι
πιπέρι
πάπρικα
ρίγανη
ελαιόλαδο
τομάτα
κόκκινο λάχανο
μαρούλι
άγρια ρόκα
Εκτέλεση:
Κόβουμε την μελιτζάνα και το κολοκυθάκι σε λεπτές φέτες. Ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι, ρίγανη, πάπρικα και ελαιόλαδο και ψήνουμε σε δυνατό φούρνο για περίπου 20 λεπτά.
Αλείψουμε τις φέτες ψωμί με την Mayo Vegan Sauce με καπνιστό μπούκοβο και προσθέτουμε τα ψητά λαχανικά. Στην συνέχεια προσθέσουμε τομάτα, κόκκινο λάχανο, μαρούλι, ρόκα και αλατοπιπερώνουμε. Ενναλακτικά μπορούμε να περάσουμε το ψωμί και από το τηγάνι.
Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε.

Grilled cheese σάντουιτς με Mayo
Vegan Carrot Hot Dog
Vegan cheese burger με sauce ψητής πιπεριάς
Vegan τοστ με κρέμα λιαστής ντομάτας
Πατατοσαλάτα με Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line
Σαλάτα ζυμαρικών με σάλτσα λιαστής ντομάτας
Σαλάτα με κους κους, μυρωδικά και σάλτσα λιαστής ντομάτας
Σαλάτα με κυδώνια ψητά
Σαλάτα με λάχανο, καρότο και καρύδια
Σάντουιτς με ψητές πιπεριές και Sauce βασιλικού
Σοκολατένιο κέικ με Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line
Τορτίγιες με ψητά μανιτάρια και Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line
Ψητή γλυκοπατάτα και κολοκύθα με σάλτσα βασιλικού
Ψητό κουνουπίδι με sauce κόκκινης πιπεριάς