ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ: 15′
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ: 15′
ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ: 30′
Υλικά για 6 τορτίγιες:
Για το τόφου
200 γρ. καπνιστό τόφου
150 γρ. Mayo Vegan Sauce με καπνιστό μπούκοβο της Condito The Green Line
Για τη γλυκοπατάτα
2 γλυκοπατάτες
20 ml ελαιόλαδο
1/2 κτγ πάπρικα
1/2 κτγ θυμάρι
αλάτι και πιπέρι
Για το στήσιμο
6 τορτίγιες
100 γρ. τριμμένο φυτικό αναπλήρωμα τυριού
5-6 φύλλα iceberg
12 τοματίνια
Εκτέλεση:
Κόβουμε το καπνιστό τόφου σε λωρίδες και το σοτάρουμε ελαφρώς σε ένα τηγάνι. Μεταφέρουμε σε ένα μπολ το καπνιστό τόφου, προσθέτουμε τη Mayo Vegan Sauce με καπνιστό μπούκοβο κι ανακατεύουμε.
Πλένουμε και καθαρίζουμε καλά τις γλυκοπατάτες. Τις κόβουμε σε κυβάκια και τις μεταφέρουμε σε ένα ταψί με αντικολλητικό χαρτί. Προσθέτουμε το ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι, πάπρικα και θυμάρι και ανακατεύουμε καλά.
Ψήνουμε σε καλά προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για 25 λεπτά στον αέρα.
Για το στήσιμο
Βάζουμε στη βάση κάθε τορτίγιας λίγο τριμμένο φυτικό αναπλήρωμα τυριού. Προσθέτουμε το μείγμα με το καπνιστό τόφου, τις γλυκοπατάτες, το iceberg και τα τοματίνια. Κλείνουμε, τυλίγουμε και ψήνουμε σε τοστιέρα.
Συνταγή από Cool Artisan
Δείτε επίσης: https://coolartisan.gr/?recipe-post=tortigia-me-kotopoulo-glykopatata-kai-mayo-sauce-me-boukovo

Grilled cheese σάντουιτς με Mayo
Vegan Carrot Hot Dog
Vegan cheese burger με sauce ψητής πιπεριάς
Vegan τοστ με κρέμα λιαστής ντομάτας
Πατατοσαλάτα με Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line
Σαλάτα ζυμαρικών με σάλτσα λιαστής ντομάτας
Σαλάτα με κους κους, μυρωδικά και σάλτσα λιαστής ντομάτας
Σαλάτα με κυδώνια ψητά
Σαλάτα με λάχανο, καρότο και καρύδια
Σάντουιτς με ψητές πιπεριές και Sauce βασιλικού
Σοκολατένιο κέικ με Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line
Τορτίγιες με ψητά μανιτάρια και Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line
Ψητή γλυκοπατάτα και κολοκύθα με σάλτσα βασιλικού
Ψητό κουνουπίδι με sauce κόκκινης πιπεριάς