ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ: 5’
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ: 5’
ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ: 5’
Υλικά για 4 τεμάχια:
2 κ.σ. Αγγουρέζα Vegan Salad της Condito The Green Line
100 γρ. ρεβίθια βρασμένα
2 κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα
10 ελιές σε φέτες
Για το σερβίρισμα:
4 τορτίγιες ολικής
12 ντοματίνια, κομμένα στη μέση
Μαρούλι ψιλοκομμένο
Εκτέλεση:
Αρχικά, θα χρησιμοποιήσουμε ένα μεγάλο μπωλ για να ετοιμάσουμε τη γέμιση. Έπειτα, προσθέτουμε την vegan Αγγουρέζα της Condito The Green Line, τα ρεβύθια, τα κρεμμυδάκια, τις ελιές και ανακατεύουμε.
Στη συνέχεια, ετοιμάζουμε τα wraps. Απλώνουμε στη σειρά τις τέσσερις τορτίγιες, βάζουμε το μαρούλι, τις φέτες ντομάτας και μοιράζουμε το μείγμα που ετοιμάσαμε.
Τυλίγουμε και σερβίρουμε με φρέσκια σαλάτα στο πλάι.

Grilled cheese σάντουιτς με Mayo
Vegan Carrot Hot Dog
Vegan cheese burger με sauce ψητής πιπεριάς
Vegan τοστ με κρέμα λιαστής ντομάτας
Πατατοσαλάτα με Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line
Σαλάτα ζυμαρικών με σάλτσα λιαστής ντομάτας
Σαλάτα με κους κους, μυρωδικά και σάλτσα λιαστής ντομάτας
Σαλάτα με κυδώνια ψητά
Σαλάτα με λάχανο, καρότο και καρύδια
Σάντουιτς με ψητές πιπεριές και Sauce βασιλικού
Σοκολατένιο κέικ με Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line
Τορτίγιες με ψητά μανιτάρια και Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line
Ψητή γλυκοπατάτα και κολοκύθα με σάλτσα βασιλικού
Ψητό κουνουπίδι με sauce κόκκινης πιπεριάς