ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ: 10′
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ: 10′
ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ: 10′
Υλικά για 6 περίπου κρέπες:
Για τις κρέπες
2 κ.σ. Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line
1 κ.σ. ελαιόλαδο και 1 κ.σ. ακόμη για το μαγείρεμα
225 γρ. αλεύρι από φαγόπυρο
500 γρ. φυτικό ρόφημα αμυγδάλου χωρίς ζάχαρη
Για το σερβίρισμα
4 κ.σ. Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line
1 κούπα σπανάκι
10 τοματίνια, κομμένα στη μέση
Αβοκάντο σε φέτες
1 κ.γ. ελαιόλαδο για το σερβίρισμα
Εκτέλεση:
Ετοιμάζουμε τη ζύμη για τις κρέπες. Σε ένα μπολ βάζουμε τη Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line, το ελαιόλαδο, το αλεύρι, το φυτικό ρόφημα και ανακατεύουμε.
Ζεσταίνουμε το σκεύος που θα χρησιμοποιήσουμε για το ψήσιμο και προσθέτουμε το ελαιόλαδο. Με μία κουτάλα βάζουμε το μείγμα της κρέπας που ετοιμάσαμε τόσο όσο ίσα ίσα να καλύψει το τηγάνι που χρησιμοποιούμε. Όταν η ζύμη σταθεροποιηθεί και σχηματίσει φουσκάλες είναι έτοιμη να τη γυρίσουμε. Τη γυρίζουμε και όταν ψηθεί τη βγάζουμε. Συνεχίζουμε με την επόμενη μέχρι να τελειώσουμε με τη ζύμη.
Απλώνουμε στις κρέπες από 1 κ.σ. Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line,το σπανάκι, τα τοματίνια και το αβοκάντο. Τέλος ρίχνουμε πάνω στο σπανάκι λίγο ελαιόλαδο και σερβίρουμε.