condito-en

Condito

Condito

  • Follow
Home  |  ,   |  Buckwheat crepe with Mayo Vegan Sauce, cherry tomatoes and spinach

RECIPE

Buckwheat crepe with Mayo Vegan Sauce, cherry tomatoes and spinach

PREP TIME: 10′

COOK TIME: 10′

Ingredients for approximately 6 crepes:

For the crepes
2 tbsp Mayo Vegan Sauce by Condito The Green Line
1 tbsp olive oil and an extra 1 tbsp for cooking
225gr buckwheat flour
500gr sugar free almond drink

For serving
4 tbsp Mayo Vegan Sauce by Condito The Green Line
1 cup spinach
10 cherry tomatoes, cut in half
Avocado slices

Method:

Prepare the dough for the crepes. Add Condito The Green Line’s Mayo Vegan Sauce, olive oil, flour, and almond drink to a bowl and mix together.

Heat your baking pan and add the olive oil for cooking. Using a spoon, add enough crepe mixture to cover the pan. When the dough has set and starts forming bubbles, it can be flipped. Flip it and let it cook on the other side before taking out. Continue until you’ve used up all your dough mixture.

On each crepe, spread 1 tbsp Mayo Vegan Sauce by Condito The Green Line, add spinach, cherry tomatoes, avocado slices, and serve.

 

PRODUCTS THAT BRING YOUR RECIPE TO THE NEXT LEVEL

Vazo-Classic

MAYO VEGAN SAUCE

Try our recipes

Slide Grilled cheese σάντουιτς με Mayo Slide Vegan Carrot Hot Dog Slide Vegan cheese burger με sauce ψητής πιπεριάς Slide Vegan τοστ με κρέμα λιαστής ντομάτας Slide Πατατοσαλάτα με Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line Slide Σαλάτα ζυμαρικών με σάλτσα λιαστής ντομάτας Slide Σαλάτα με κους κους, μυρωδικά και σάλτσα λιαστής ντομάτας Slide Σαλάτα με κυδώνια ψητά Slide Σαλάτα με λάχανο, καρότο και καρύδια Slide Σάντουιτς με ψητές πιπεριές και Sauce βασιλικού Slide Σοκολατένιο κέικ με Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line Slide Τορτίγιες με ψητά μανιτάρια και Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line Slide Ψητή γλυκοπατάτα και κολοκύθα με σάλτσα βασιλικού Slide Ψητό κουνουπίδι με sauce κόκκινης πιπεριάς