ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ: 1’
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ: 1’
ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ: 25’
Υλικά για 2 σάντουιτς:
Για τη sauce βασιλικού:
2 κ.σ. Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line
2 κ.γ. πέστο βασιλικού
Για τα σάντουιτς:
2 κόκκινες πιπεριές ψημένες και κομμένες σε λωρίδες
4 φέτες ψωμί
2 κ.σ. Italian Style τριμμένο της Condito The Green Line
Μερικά φύλλα μαρουλιού ψιλοκομμένα
Εκτέλεση:
Ετοιμάζουμε τη sauce βασιλικού. Σ’ ένα μπωλ, ανακατεύουμε το πέστο βασιλικού με τη Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line. Κατόπιν, προθερμαίνουμε το φούρνο στον αέρα, στους 180°C.
Στη συνέχεια, ετοιμάζουμε τα σάντουιτς. Αλείφουμε τις φέτες ψωμιού με τη sauce που ετοιμάσαμε, προσθέτουμε τις ψητές πιπεριές, την vegan Italian Style της Condito The Green Line, το ψιλοκομμένο μαρούλι και ψήνουμε στο φούρνο για 10′ περίπου. Εναλλακτικά, μπορούμε να ψήσουμε τα σάντουιτς στην τοστιέρα ή σε ένα τηγάνι, χωρίς κάποια λιπαρή ουσία, σε μέτριας έντασης φωτιά.
Όταν το ψωμί έχει φρυγανιστεί και το φυτικό αναπλήρωμα τυριού έχει λιώσει, μπορούμε να κόψουμε στη μέση και να σερβίρουμε.