condito-gr

Condito – The Green Line

Condito – The Green Line

  • Follow
αρχική  |  ,   |  Σουτζουκάκια οσπρίων με Vegan Τζατζίκι

ΣΥΝΤΑΓΗ

Σουτζουκάκια οσπρίων με Vegan Τζατζίκι

ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ: 20′

ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ: 20′

Υλικά για περίπου 4 πίτες:

Για περίπου 12 σουτζουκάκια οσπρίων

300 γρ. ρεβίθια βρασμένα και αλεσμένα

1 καρότο τριμμένο

1 κρεμμύδι ξερό μεγάλο τριμμένο

1 κ.γ. κύμινο

1 κ.γ. κόλιανδρος ξερός

1 κ.γ. ρίγανη ξερή

1 κούπα βρώμη

2 κ.σ. Mayo Vegan Sauce με απαλή μουστάρδα της Condito Τhe Green Line

Αλάτι

Πιπέρι

 

Για το σερβίρισμα

4 πίτες

250 γρ. Vegan Τζατζίκι της Condito The Green Line

Πράσινη σαλάτα

Τομάτα σε φέτες

Εκτέλεση:

Θα χρησιμοποιήσουμε ένα μεγάλο μπολ, για να ζυμώσουμε τα σουτζουκάκια οσπρίων. Βάζουμε τα όσπρια. το καρότο, το κύμινο, τον κόλιανδρο, τη ρίγανη, τη βρώμη, τη Mayo Vegan Sauce της Condito the Green Line, αλάτι, πιπέρι και ανακατεύουμε. Πλάθουμε σε σχήμα από σουτζουκάκια και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 180οC για 20 περίπου λεπτά ή μέχρι να είναι έτοιμα.

Όταν τα σουτζουκάκια οσπρίων είναι έτοιμα μπρούμε να σερβίρουμε. Απλώνουμε στις πίτες το vegan τζατζίκι της Condito The Green Line, προσθέτουμε τη ντομάτα, την πράσινη σαλάτα, τα σουτζουκάκια οσπρίων και σερβίρουμε.

 

ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΠΟΥ ΑΠΟΓΕΙΩΝΟΥΝ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ

CTGL_TZATZIKI_VEGAN SALAD_1000x1000

VEGAN ΤΖΑΤΖΙΚΙ

Δοκιμάστε τις συνταγές μας

Slide Grilled cheese σάντουιτς με Mayo Slide Vegan Carrot Hot Dog Slide Vegan cheese burger με sauce ψητής πιπεριάς Slide Vegan τοστ με κρέμα λιαστής ντομάτας Slide Πατατοσαλάτα με Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line Slide Σαλάτα ζυμαρικών με σάλτσα λιαστής ντομάτας Slide Σαλάτα με κους κους, μυρωδικά και σάλτσα λιαστής ντομάτας Slide Σαλάτα με κυδώνια ψητά Slide Σαλάτα με λάχανο, καρότο και καρύδια Slide Σάντουιτς με ψητές πιπεριές και Sauce βασιλικού Slide Σοκολατένιο κέικ με Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line Slide Τορτίγιες με ψητά μανιτάρια και Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line Slide Ψητή γλυκοπατάτα και κολοκύθα με σάλτσα βασιλικού Slide Ψητό κουνουπίδι με sauce κόκκινης πιπεριάς