ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ: 5’
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ: 5’
ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ: 35’
Υλικά για 4 άτομα:
200 γρ. μανιτάρια, ψιλοκομμένα
2 κ.σ. ελαιόλαδο
2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
1 κ.σ. ρίγανη ξερή
1/2 κ.γ. καπνιστή πάπρικα
Αλάτι και πιπέρι
Σουσάμι
Για το σερβίρισμα:
4 κ.γ. Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line
1 ντομάτα, σε φέτες
1 αγγουράκι, σε φέτες
Σπανάκι
4 τορτίγιες
Εκτέλεση:
Προθερμαίνουμε το φούρνο στον αέρα, στους 200°C. Βάζουμε τα μανιτάρια σ’ ένα μεγάλο ταψί, προσθέτουμε το ελαιόλαδο, το σκόρδο και τα υπόλοιπα υλικά, και ανακατεύουμε καλά. Ψήνουμε για 10 περίπου λεπτά, ανακατεύουμε και συνεχίζουμε το ψήσιμο για ακόμη 10 λεπτά ή μέχρι τα λαχανικά να ψηθούν καλά.
Όταν τα μανιτάρια είναι έτοιμα, μπορούμε να σερβίρουμε. Χωρίζουμε την κάθε τορτίγια νοητά σε τέσσερα τεταρτημόρια και με ένα μαχαίρι χαράσσουμε μια ακτίνα. Απλώνουμε τη Mayo Vegan Sauce σε όλη την τορτίγια.
Στο πρώτο τεταρτημόριο βάζουμε τα μανιτάρια, στο δεύτερο τη ντομάτα, στο τρίτο το αγγουράκι και στο τέταρτο το σπανάκι. Διπλώνουμε και περνάμε από ζεστό φούρνο για πέντε λεπτά, μέχρι η τορτίγια να πάρει ένα ωραίο χρώμα.

Grilled cheese σάντουιτς με Mayo
Vegan Carrot Hot Dog
Vegan cheese burger με sauce ψητής πιπεριάς
Vegan τοστ με κρέμα λιαστής ντομάτας
Πατατοσαλάτα με Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line
Σαλάτα ζυμαρικών με σάλτσα λιαστής ντομάτας
Σαλάτα με κους κους, μυρωδικά και σάλτσα λιαστής ντομάτας
Σαλάτα με κυδώνια ψητά
Σαλάτα με λάχανο, καρότο και καρύδια
Σάντουιτς με ψητές πιπεριές και Sauce βασιλικού
Σοκολατένιο κέικ με Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line
Τορτίγιες με ψητά μανιτάρια και Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line
Ψητή γλυκοπατάτα και κολοκύθα με σάλτσα βασιλικού
Ψητό κουνουπίδι με sauce κόκκινης πιπεριάς