ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ: 5’
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ: 5’
ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ: 35’
Υλικά για 4 άτομα:
200 γρ. μανιτάρια, ψιλοκομμένα
2 κ.σ. ελαιόλαδο
2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
1 κ.σ. ρίγανη ξερή
1/2 κ.γ. καπνιστή πάπρικα
Αλάτι και πιπέρι
Σουσάμι
Για το σερβίρισμα:
4 κ.γ. Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line
1 ντομάτα, σε φέτες
1 αγγουράκι, σε φέτες
Σπανάκι
4 τορτίγιες
Εκτέλεση:
Προθερμαίνουμε το φούρνο στον αέρα, στους 200°C. Βάζουμε τα μανιτάρια σ’ ένα μεγάλο ταψί, προσθέτουμε το ελαιόλαδο, το σκόρδο και τα υπόλοιπα υλικά, και ανακατεύουμε καλά. Ψήνουμε για 10 περίπου λεπτά, ανακατεύουμε και συνεχίζουμε το ψήσιμο για ακόμη 10 λεπτά ή μέχρι τα λαχανικά να ψηθούν καλά.
Όταν τα μανιτάρια είναι έτοιμα, μπορούμε να σερβίρουμε. Χωρίζουμε την κάθε τορτίγια νοητά σε τέσσερα τεταρτημόρια και με ένα μαχαίρι χαράσσουμε μια ακτίνα. Απλώνουμε τη Mayo Vegan Sauce σε όλη την τορτίγια.
Στο πρώτο τεταρτημόριο βάζουμε τα μανιτάρια, στο δεύτερο τη ντομάτα, στο τρίτο το αγγουράκι και στο τέταρτο το σπανάκι. Διπλώνουμε και περνάμε από ζεστό φούρνο για πέντε λεπτά, μέχρι η τορτίγια να πάρει ένα ωραίο χρώμα.