ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ: 15′
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ: 15′
ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ: 10′
Υλικά για 2 τυλιχτά:
Για τα φιλετάκια σόγιας
Ελαιόλαδο
100 γρ. φιλετάκια σόγιας ή κεμπάπ σόγιας
1 κρεμμύδι κομμένο σε λεπτές φέτες
1 κόκκινη πιπεριά κομμένη σε φέτες
3/4 κ.γ. αλάτι
Μαύρο πιπέρι
Δυο πρέζες ρίγανη
Για το τυλιχτό
2 τορτίγιες
1 ντομάτα κομμένη σε φέτες
1/2 αγγούρι κομμένο σε φέτες
4 κ.σ. Vegan Χτυπητή Condito The Green Line
Εκτέλεση:
Για τα φιλετάκια σόγιας
Μουλιάζουμε τα φιλετάκια σόγιας σε ζεστό νερό να μαλακώσουν. Τα στραγγίζουμε πολύ καλά και τα κόβουμε σε λεπτές φέτες. Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι, σε μέτρια προς δυνατή φωτιά προσθέτουμε λίγο ελαιόλαδο. Μόλις ζεσταθεί προσθέτουμε το κρεμμύδι, την πιπεριά και τα φιλετάκια σόγιας. Σοτάρουμε μέχρι να πάρουν χρυσαφένιο χρώμα. Προσθέτουμε το αλάτι και το μαύρο πιπέρι και ανακατεύουμε. Στο τέλος προσθέτουμε και τη ρίγανη. Προαιρετικά προσθέτουμε και λίγο χυμό λεμονιού.
Για το τυλιχτό
Σε μια τορτίγια απλώνουμε λίγο vegan χτυπητή. Προσθέτουμε μερικές φέτες ντομάτα και αγγούρι και μια δόση από την τηγανιά από πάνω και απολαμβάνουμε!
Συνταγή από Beets Me
Δείτε επίσης: https://beets-me.com/2022/04/thio-tylixta-gia-tis-dyskoles-ores-me-nuggets-apo-revithia-kai-aromatiki-tigania/