ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ: 10′
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ: 10′
ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ: 20′
Υλικά για 4 σάντουιτς
2 μελιτζάνες κομμένες σε φέτες
2 κ.σ. ελαιόλαδο
Ρίγανη ξερή
Αλάτι
Πιπέρι
Για το σερβίρισμα
4 κ.σ. Mayo Vegan Sauce Top Down της Condito the Green Line
4 μπαγκετάκια (ή μία μπαγκέτα κομμένη στα τέσσερα)
Φύλλα μαρουλιού
2 ντομάτες σε φέτες
1 αγγουράκι σε φέτες
Εκτέλεση:
Πασπαλίζουμε τις μελιτζάνες με ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι, ρίγανη και ψήνουμε στο γκριλ ή σε προθερμασμένο φούρνο, στους 180°C για 20 περίπου λεπτά ή μέχρι να ψηθούν. Κόβουμε στη μέση και φρυγανίζουμε το ψωμί. Αλείφουμε με Mayo Vegan Sauce, προσθέτουμε τις μελιτζάνες, τη ντομάτα, το αγγουράκι, το μαρούλι και σερβίρουμε.