ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ: 10′
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ: 10′
ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ: 20′
Υλικά για 4 σάντουιτς
2 μελιτζάνες κομμένες σε φέτες
2 κ.σ. ελαιόλαδο
Ρίγανη ξερή
Αλάτι
Πιπέρι
Για το σερβίρισμα
4 κ.σ. Mayo Vegan Sauce Top Down της Condito the Green Line
4 μπαγκετάκια (ή μία μπαγκέτα κομμένη στα τέσσερα)
Φύλλα μαρουλιού
2 ντομάτες σε φέτες
1 αγγουράκι σε φέτες
Εκτέλεση:
Πασπαλίζουμε τις μελιτζάνες με ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι, ρίγανη και ψήνουμε στο γκριλ ή σε προθερμασμένο φούρνο, στους 180°C για 20 περίπου λεπτά ή μέχρι να ψηθούν. Κόβουμε στη μέση και φρυγανίζουμε το ψωμί. Αλείφουμε με Mayo Vegan Sauce, προσθέτουμε τις μελιτζάνες, τη ντομάτα, το αγγουράκι, το μαρούλι και σερβίρουμε.

Grilled cheese σάντουιτς με Mayo
Vegan Carrot Hot Dog
Vegan cheese burger με sauce ψητής πιπεριάς
Vegan τοστ με κρέμα λιαστής ντομάτας
Πατατοσαλάτα με Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line
Σαλάτα ζυμαρικών με σάλτσα λιαστής ντομάτας
Σαλάτα με κους κους, μυρωδικά και σάλτσα λιαστής ντομάτας
Σαλάτα με κυδώνια ψητά
Σαλάτα με λάχανο, καρότο και καρύδια
Σάντουιτς με ψητές πιπεριές και Sauce βασιλικού
Σοκολατένιο κέικ με Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line
Τορτίγιες με ψητά μανιτάρια και Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line
Ψητή γλυκοπατάτα και κολοκύθα με σάλτσα βασιλικού
Ψητό κουνουπίδι με sauce κόκκινης πιπεριάς