ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ: 10’
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ: 10’
ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ: 25’
Υλικά για 4 άτομα:
Για τις γεμιστές πιπεριές:
200 γρ. Vegan Greek Style λευκό της Condito The Green Line
2 κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα
1 σκελίδα σκόρδο, ψιλοκομμένο
2 κ.σ. Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line
1 κ.γ. πάπρικα
Φρέσκο πιπέρι
12 πιπεριές
Λίγο λάδι για το ψήσιμο
Για το σερβίρισμα:
Φύλλα σαλάτας
Φρυγανισμένο ψωμί
Εκτέλεση:
Αρχικά, προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180°C.
Τρίβουμε το Vegan Greek Style λευκό στο μούλτι ή στον τρίφτη. Στη συνέχεια, προσθέτουμε τα κρεμμυδάκια, το σκόρδο, τη Mayo Vegan Sauce, την πάπρικα, το πιπέρι και ανακατεύουμε.
Μ’ ένα μαχαίρι χαράζουμε τις πιπεριές και τις γεμίζουμε με το μείγμα που ετοιμάσαμε. Έπειτα, προετοιμάζουμε το σκεύος που θα χρησιμοποιήσουμε με λίγο λάδι, βάζουμε τις πιπεριές και ψήνουμε για 20’ περίπου ή μέχρι τα τυριά να λιώσουν.
Σερβίρουμε με φρυγανισμένο ψωμί και πράσινη σαλάτα στο πλάι.


Grilled cheese σάντουιτς με Mayo
Vegan Carrot Hot Dog
Vegan cheese burger με sauce ψητής πιπεριάς
Vegan τοστ με κρέμα λιαστής ντομάτας
Πατατοσαλάτα με Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line
Σαλάτα ζυμαρικών με σάλτσα λιαστής ντομάτας
Σαλάτα με κους κους, μυρωδικά και σάλτσα λιαστής ντομάτας
Σαλάτα με κυδώνια ψητά
Σαλάτα με λάχανο, καρότο και καρύδια
Σάντουιτς με ψητές πιπεριές και Sauce βασιλικού
Σοκολατένιο κέικ με Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line
Τορτίγιες με ψητά μανιτάρια και Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line
Ψητή γλυκοπατάτα και κολοκύθα με σάλτσα βασιλικού
Ψητό κουνουπίδι με sauce κόκκινης πιπεριάς