ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ: 1’
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ: 1’
ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ: 20’
Υλικά για 2 σάντουιτς:
4 φέτες ψωμί
4 κ.γ. Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line
1 κρεμμυδάκι, ψιλοκομμένο
2 αγγουράκια τουρσί, ψιλοκομμένα
4 φέτες Classic Style, Edam Flavour της Condito The Green Line
4 φέτες ντομάτα
Λίγο μαρούλι, ψιλοκομμένο
Εκτέλεση:
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180°C. Σε ένα μπωλ, βάζουμε τη Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line, το κρεμμυδάκι, τα αγγουράκια και ανακατεύουμε.
Βάζουμε τις δύο φέτες ψωμιού στον πάγκο εργασίας και απλώνουμε δύο φέτες του vegan τυριού στην καθεμία. Κατόπιν, μοιράζουμε τη Mayo Vegan Sauce με το κρεμμυδάκι και το αγγουράκι τουρσί που ετοιμάσαμε, το μαρούλι και τη ντομάτα. Κλείνουμε με τη δεύτερη φέτα από πάνω.
Ψήνουμε για 10′ περίπου, μέχρι το φυτικό αναπλήρωμα τυριού να λιώσει καλά. Στη συνέχεια, κόβουμε στη μέση και σερβίρουμε. Εναλλακτικά, μπορούμε να ψήσουμε τα σάντουιτς στην τοστιέρα ή σε ένα τηγάνι, χωρίς κάποια λιπαρή ουσία, σε μέτριας έντασης φωτιά.