PREP TIME: 15′
PREP TIME: 15′
COOK TIME: 20’
Ingredients for 2 servings:
1 eggplant
1 zucchini
4 slices of whole wheat bread
120g Mayo Vegan Sauce with Smoked Chili Flakes
salt
pepper
paprika
oregano
olive oil
tomato
red cabbage
lettuce
rocket
Method:
Cut the eggplant and zucchini into thin slices. Season with salt, pepper, oregano, paprika and olive oil and bake in the oven at high heat for about 20 minutes.
Spread some Mayo Vegan Sauce with Smoked Chili Flakes on the bread slices and add the roasted vegetables. Then add tomato, red cabbage, lettuce, rocket, and season with salt and pepper. You can also try toasting the bread on the pan as well.
Serve and enjoy.

Grilled cheese σάντουιτς με Mayo
Vegan Carrot Hot Dog
Vegan cheese burger με sauce ψητής πιπεριάς
Vegan τοστ με κρέμα λιαστής ντομάτας
Πατατοσαλάτα με Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line
Σαλάτα ζυμαρικών με σάλτσα λιαστής ντομάτας
Σαλάτα με κους κους, μυρωδικά και σάλτσα λιαστής ντομάτας
Σαλάτα με κυδώνια ψητά
Σαλάτα με λάχανο, καρότο και καρύδια
Σάντουιτς με ψητές πιπεριές και Sauce βασιλικού
Σοκολατένιο κέικ με Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line
Τορτίγιες με ψητά μανιτάρια και Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line
Ψητή γλυκοπατάτα και κολοκύθα με σάλτσα βασιλικού
Ψητό κουνουπίδι με sauce κόκκινης πιπεριάς