condito-gr

Condito – The Green Line

Condito – The Green Line

  • Follow
αρχική  |  ,   |  Reuben sandwich με μανιτάρια, κόκκινο ξινολάχανο και Mayo Vegan Sauce

ΣΥΝΤΑΓΗ

Reuben sandwich με μανιτάρια, κόκκινο ξινολάχανο και Mayo Vegan Sauce

ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ: 30′

ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ: 50′

Υλικά για 2 σάντουιτς:

Για το ξινολάχανο

200 γρ. κόκκινο (μωβ) λάχανο

¼ της κούπας μηλόξυδο

¾ της κούπας νερό

½ κ.γ. μαραθόσπορος

χοντρό αλάτι

 

Για την πικάντικη σως

¼ της κούπας Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line

¼  κ.σ. καυτερή τσίλι σως

½ κ.γ. σόγια σως

½ κ.γ. πάπρικα γλυκιά

1 κ.σ. αγγουράκια τουρσί σε κυβάκια

 

Για τα μανιτάρια

Ελαιόλαδο

150 γρ. λευκά μανιτάρια κομμένα σε φέτες

1 σκελίδα σκόρδο, ψιλοκομμένη

½ κ.γ. σιναπόσπορος

¼ κ.γ. μαραθόσπορος

Αλάτι

Μαύρο πιπέρι

 

Για το σάντουιτς

1 κ.σ. vegan βούτυρο ή μαργαρίνη

4 φέτες ψωμί σίκαλης

80 γρ. τριμμένο φυτικό τυρί

4 αγγουράκια τουρσί, κομμένα σε φέτες

Εκτέλεση:

Για το ξινολάχανο

Κόβουμε το λάχανο σε λεπτές λωρίδες. Σε μια κατσαρόλα πάνω από μέτρια φωτιά προσθέτουμε το λάχανο μαζί με τα υπόλοιπα υλικά και σιγοβράζουμε για περίπου 40 λεπτά, ανακατεύοντας ανά διαστήματα. Αν εξατμιστεί όλο το νερό και δούμε ότι πάει να μας αρπάξει το λάχανο, προσθέτουμε λίγο ακόμα νερό. Όταν είναι έτοιμο, το βάζουμε σε ένα βάζο και διατηρούμε στο ψυγείο για περίπου μια εβδομάδα.

 

Για τη σως:

Σε ένα μπολάκι προσθέτουμε όλα τα υλικά και τα ανακατεύουμε καλά. Μεταφέρουμε στο ψυγείο.

 

Για τα μανιτάρια:

Σε ένα τηγάνι πάνω από μέτρια φωτιά βάζουμε λίγο ελαιόλαδο. Μόλις κάψει ρίχνουμε το σκόρδο, το σιναπόσπορο και το μαραθόσπορο. Σοτάρουμε για 30 δευτερόλεπτα και προσθέτουμε τα μανιτάρια και λίγο αλάτι. Σοτάρουμε για 5 – 6 λεπτά ή μέχρι να αρχίσουν να παίρνουν χρώμα τα μανιτάρια. Βγάζουμε τα μανιτάρια από το τηγάνι και τα αφήνουμε στην άκρη.

 

Για το reuben σάντουιτς

Στο ίδιο τηγάνι που κάναμε τα μανιτάρια προσθέτουμε το vegan βούτυρο και δύο φέτες ψωμί και τις ψήνουμε μέχρι να πάρουν χρώμα. Πάνω στη μία φέτα βάζουμε το φυτικό τυρί. Βγάζουμε τις φέτες από το τηγάνι. Πάνω από το τυρί βάζουμε τα μισά μανιτάρια, μετά μερικές κουταλιές από το ξινολάχανο και το αγγουράκι τουρσί. Παίρνουμε τη δεύτερη φέτα ψωμί, απλώνουμε πάνω τη σως και καπακώνουμε το σάντουιτς. Συνεχίζουμε με το δεύτερο σάντουιτς και απολαμβάνουμε.

 

ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΠΟΥ ΑΠΟΓΕΙΩΝΟΥΝ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ

Mayo-Classic

MAYO VEGAN SAUCE

Δοκιμάστε τις συνταγές μας

Slide Grilled cheese σάντουιτς με Mayo Slide Vegan Carrot Hot Dog Slide Vegan cheese burger με sauce ψητής πιπεριάς Slide Vegan τοστ με κρέμα λιαστής ντομάτας Slide Πατατοσαλάτα με Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line Slide Σαλάτα ζυμαρικών με σάλτσα λιαστής ντομάτας Slide Σαλάτα με κους κους, μυρωδικά και σάλτσα λιαστής ντομάτας Slide Σαλάτα με κυδώνια ψητά Slide Σαλάτα με λάχανο, καρότο και καρύδια Slide Σάντουιτς με ψητές πιπεριές και Sauce βασιλικού Slide Σοκολατένιο κέικ με Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line Slide Τορτίγιες με ψητά μανιτάρια και Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line Slide Ψητή γλυκοπατάτα και κολοκύθα με σάλτσα βασιλικού Slide Ψητό κουνουπίδι με sauce κόκκινης πιπεριάς