ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ: 10’
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ: 10’
ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ: 20’
Υλικά για 4 άτομα / μερίδες:
Για τις ψητές μελιτζάνες:
2 μεγάλες μελιτζάνες σε μπαστουνάκια
4 σκελίδες σκόρδο
1 κ.γ. καπνιστή πάπρικα
1 κ.σ. σουσάμι
1 κ.γ. κύμινο
αλάτι και πιπέρι
2 κ.σ. ελαιόλαδο
Για τη σαλάτα:
1 κ.σ. πουρές λιαστής ντομάτας
4 κ.σ. Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line
1 κ.σ. ξύδι από κόκκινο κρασί
Για το σερβίρισμα:
4 τορτίγιες
ρόκα
κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο
Εκτέλεση:
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 220οC. Θα χρησιμοποιήσουμε ένα μεγάλο μπωλ για να ετοιμάσουμε τις μελιτζάνες.
Προσθέτουμε στο μπωλ τις μελιτζάνες, το σκόρδο, την πάπρικα, το σουσάμι, το κύμινο, αλάτι, πιπέρι, το ελαιόλαδο και τα ανακατεύουμε όλα μαζί πολύ καλά.
Τα μεταφέρουμε σ’ ένα ταψί και τα ψήνουμε για 20′ περίπου ή μέχρι να ψηθούν καλά.
Στη συνέχεια, ετοιμάζουμε τη σαλάτα. Σ’ ένα μπωλ, βάζουμε όλα τα υλικά μαζί και τα ανακατεύουμε.
Όταν οι μελιτζάνες είναι έτοιμες, τότε είμαστε έτοιμοι να σερβίρουμε. Απλώνουμε τις τορτίγιες στη σειρά και βάζουμε από μία κουταλιά της σούπας από τη σάλτσα που ετοιμάσαμε. Μοιράζουμε τις μελιτζάνες και τέλος προσθέτουμε τη ρόκα και το κρεμμυδάκι. Τυλίγουμε και σερβίρουμε.

Grilled cheese σάντουιτς με Mayo
Vegan Carrot Hot Dog
Vegan cheese burger με sauce ψητής πιπεριάς
Vegan τοστ με κρέμα λιαστής ντομάτας
Πατατοσαλάτα με Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line
Σαλάτα ζυμαρικών με σάλτσα λιαστής ντομάτας
Σαλάτα με κους κους, μυρωδικά και σάλτσα λιαστής ντομάτας
Σαλάτα με κυδώνια ψητά
Σαλάτα με λάχανο, καρότο και καρύδια
Σάντουιτς με ψητές πιπεριές και Sauce βασιλικού
Σοκολατένιο κέικ με Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line
Τορτίγιες με ψητά μανιτάρια και Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line
Ψητή γλυκοπατάτα και κολοκύθα με σάλτσα βασιλικού
Ψητό κουνουπίδι με sauce κόκκινης πιπεριάς