ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ: 10’
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ: 10’
ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ: 10’
Υλικά για 4 άτομα:
Για την σαλάτα με παντζάρια:
1 συσκευασία Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line (280 γρ.)
1 κ.σ. ξύδι
1 σκελίδα σκόρδο
100 γρ. καρύδια καβουρντισμένα
400 γρ. παντζάρια βρασμένα, σε κύβους
Αλάτι
Για το σερβίρισμα:
Ψιλοκομμένα μυρωδικά
Φρυγανισμένο ψωμί
Εκτέλεση:
Αρχικά, θα χρησιμοποιήσουμε ένα μεγάλο μπωλ για να ετοιμάσουμε τη σαλάτα.
Προσθέτουμε τη Mayo Vegan Sauce, το ξύδι, το σκόρδο, τα καρύδια και τα παντζάρια.
Ανακατεύουμε, προσθέτουμε αλάτι και συνεχίζουμε το ανακάτεμα.
Τέλος, σερβίρουμε με ψιλοκομμένα μυρωδικά και φρυγανισμένο ψωμί.
Καλή σας όρεξη!

Grilled cheese σάντουιτς με Mayo
Vegan Carrot Hot Dog
Vegan cheese burger με sauce ψητής πιπεριάς
Vegan τοστ με κρέμα λιαστής ντομάτας
Πατατοσαλάτα με Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line
Σαλάτα ζυμαρικών με σάλτσα λιαστής ντομάτας
Σαλάτα με κους κους, μυρωδικά και σάλτσα λιαστής ντομάτας
Σαλάτα με κυδώνια ψητά
Σαλάτα με λάχανο, καρότο και καρύδια
Σάντουιτς με ψητές πιπεριές και Sauce βασιλικού
Σοκολατένιο κέικ με Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line
Τορτίγιες με ψητά μανιτάρια και Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line
Ψητή γλυκοπατάτα και κολοκύθα με σάλτσα βασιλικού
Ψητό κουνουπίδι με sauce κόκκινης πιπεριάς