condito-gr

Condito – The Green Line

Condito – The Green Line

  • Follow
αρχική  |  ,   |  Σάντουιτς με παναρισμένο τόφου και Mayo Vegan Sauce με απαλή μουστάρδα

ΣΥΝΤΑΓΗ

Σάντουιτς με παναρισμένο τόφου και Mayo Vegan Sauce με απαλή μουστάρδα

ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ: 30′

ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ: 30′

Υλικά για 4 σάντουιτς:

8 φέτες ψωμί του τοστ ολικής

200 γρ. τόφου, φυσικό

½ κούπα φρυγανιά

2 κ.γ. μείγμα μπαχαρικών για κοτόπουλο

1 κ.γ. κρεμμύδι, σκόνη

1 κ.γ. πάπρικα γλυκιά

½ κ.γ. πάπρικα καπνιστή

½ κ.γ. αλάτι

½ κ.γ. ρίγανη

½ κ.γ. ζάχαρη

Μαύρο πιπέρι

1 κούπα γάλα σόγιας χωρίς ζάχαρη

2 κ.γ. μηλόξυδο

½ κούπα κορν φλάουρ

1 κούπα ψιλοκομμένο iceberg

4 φέτες φυτικό κίτρινο τυρί

4 κ.σ. Mayo Vegan Sauce με απαλή μουστάρδα της Condito The Green Line

Εκτέλεση:

Τυλίγουμε το τόφου σε μια καθαρή πετσέτα και βάζουμε από πάνω ένα βάρος για 30 λεπτά, ώστε να στραγγίξει από τα υγρά του. Στη συνέχεια, το κόβουμε παράλληλα σε 4 ίσες φέτες. Σε ένα μπολ προσθέτουμε τη φρυγανιά, τα μπαχαρικά, το αλάτι και τη ζάχαρη και ανακατεύουμε. Σε ένα δεύτερο μπολ ανακατεύουμε το γάλα σόγιας με το μηλόξυδο και το αφήνουμε στην άκρη για 10 λεπτά, ώστε να πήξει. Αδειάζουμε σε ένα πιάτο το κορν φλάουρ. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200 οC. Περνάμε τις φέτες του τόφου από το κορν φλάουρ και στη συνέχεια τις βουτάμε μια-μια στο γάλα σόγιας και μετά, στο μείγμα για το πανάρισμα. Φροντίζουμε να καλυφθούν καλά οι φέτες από όλες τις πλευρές. Τις απλώνουμε σε ένα ταψί στρωμένο με αντικολλητικό χαρτί, αν θέλουμε ψεκάζουμε με λίγο ελαιόλαδο και ψήνουμε για περίπου 30 λεπτά ή μέχρι να πάρουν χρώμα.
Απλώνουμε σε μια φέτα ψωμί του τοστ μια κ.σ Mayo Vegan Sauce με απαλή μουστάρδα, βάζουμε από πάνω μια φέτα παναρισμένο τόφου, μια φέτα φυτικό κίτρινο τυρί και λίγο ψιλοκομμένο iceberg. Καπακώνουμε με μια δεύτερη φέτα ψωμί του τοστ και επαναλαμβάνουμε για τα υπόλοιπα σάντουιτς.

 

Συνταγή από Beets Me

Δείτε επίσης: https://beets-me.com/2022/03/4-eykola-kai-nostima-santouitsakia-gia-olous/

 

 

ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΠΟΥ ΑΠΟΓΕΙΩΝΟΥΝ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ

Mayo_Mustard

MAYO VEGAN SAUCE με ΑΠΑΛΗ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ

Δοκιμάστε τις συνταγές μας

Slide Grilled cheese σάντουιτς με Mayo Slide Vegan Carrot Hot Dog Slide Vegan cheese burger με sauce ψητής πιπεριάς Slide Vegan τοστ με κρέμα λιαστής ντομάτας Slide Πατατοσαλάτα με Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line Slide Σαλάτα ζυμαρικών με σάλτσα λιαστής ντομάτας Slide Σαλάτα με κους κους, μυρωδικά και σάλτσα λιαστής ντομάτας Slide Σαλάτα με κυδώνια ψητά Slide Σαλάτα με λάχανο, καρότο και καρύδια Slide Σάντουιτς με ψητές πιπεριές και Sauce βασιλικού Slide Σοκολατένιο κέικ με Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line Slide Τορτίγιες με ψητά μανιτάρια και Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line Slide Ψητή γλυκοπατάτα και κολοκύθα με σάλτσα βασιλικού Slide Ψητό κουνουπίδι με sauce κόκκινης πιπεριάς