condito-gr

Condito – The Green Line

Condito – The Green Line

  • Follow
αρχική  |  ,   |  Τορτίγιες με ψητά μανιτάρια και Mayo Vegan Sauce

ΣΥΝΤΑΓΗ

Τορτίγιες με ψητά μανιτάρια και Mayo Vegan Sauce

ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ: 5’

 

ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ: 35’

Υλικά για 4 άτομα:

200 γρ. μανιτάρια, ψιλοκομμένα
2 κ.σ. ελαιόλαδο
2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
1 κ.σ. ρίγανη ξερή
1/2 κ.γ. καπνιστή πάπρικα
Αλάτι και πιπέρι
Σουσάμι

 

Για το σερβίρισμα:

4 κ.γ. Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line
1 ντομάτα, σε φέτες
1 αγγουράκι, σε φέτες
Σπανάκι
4 τορτίγιες

Εκτέλεση:

Προθερμαίνουμε το φούρνο στον αέρα, στους 200°C. Βάζουμε τα μανιτάρια σ’ ένα μεγάλο ταψί, προσθέτουμε το ελαιόλαδο, το σκόρδο και τα υπόλοιπα υλικά, και ανακατεύουμε καλά. Ψήνουμε για 10 περίπου λεπτά, ανακατεύουμε και συνεχίζουμε το ψήσιμο για ακόμη 10 λεπτά ή μέχρι τα λαχανικά να ψηθούν καλά.

Όταν τα μανιτάρια είναι έτοιμα, μπορούμε να σερβίρουμε. Χωρίζουμε την κάθε τορτίγια νοητά σε τέσσερα τεταρτημόρια και με ένα μαχαίρι χαράσσουμε μια ακτίνα. Απλώνουμε τη Mayo Vegan Sauce σε όλη την τορτίγια.

Στο πρώτο τεταρτημόριο βάζουμε τα μανιτάρια, στο δεύτερο τη ντομάτα, στο τρίτο το αγγουράκι και στο τέταρτο το σπανάκι. Διπλώνουμε και περνάμε από ζεστό φούρνο για πέντε λεπτά, μέχρι η τορτίγια να πάρει ένα ωραίο χρώμα.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΠΟΥ ΑΠΟΓΕΙΩΝΟΥΝ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ

Mayo-Classic

MAYO VEGAN SAUCE

Δοκιμάστε τις συνταγές μας

Slide Grilled cheese σάντουιτς με Mayo Slide Vegan Carrot Hot Dog Slide Vegan cheese burger με sauce ψητής πιπεριάς Slide Vegan τοστ με κρέμα λιαστής ντομάτας Slide Πατατοσαλάτα με Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line Slide Σαλάτα ζυμαρικών με σάλτσα λιαστής ντομάτας Slide Σαλάτα με κους κους, μυρωδικά και σάλτσα λιαστής ντομάτας Slide Σαλάτα με κυδώνια ψητά Slide Σαλάτα με λάχανο, καρότο και καρύδια Slide Σάντουιτς με ψητές πιπεριές και Sauce βασιλικού Slide Σοκολατένιο κέικ με Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line Slide Τορτίγιες με ψητά μανιτάρια και Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line Slide Ψητή γλυκοπατάτα και κολοκύθα με σάλτσα βασιλικού Slide Ψητό κουνουπίδι με sauce κόκκινης πιπεριάς