ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ: 15’
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ: 15’
ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ: 10’
Υλικά για 3 τορτίγιες:
Για το γύρο μανιταριών:
500 γρ. μανιτάρια πλευρώτους
50 ml. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
1 κτ.γ. καυτερή πάπρικα
1 κτ.γ. κάρυ
1 κτ.γ. κύμινο
1 κτ.γ. γλυκιά πάπρικα μπούκοβο
1 κτ.γ. αλάτι
Για το στήσιμο:
4 κουταλιές της σούπας Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line
3 τορτίγιες
1 αβοκάντο (κομμένο σε λεπτές φέτες)
150 γρ. ντοματίνια
1 χούφτα ρόκα
Εκτέλεση:
Κόβουμε τα μανιτάρια σε φέτες. Βάζουμε το ελαιόλαδο να κάψει σε ένα μεγάλο τηγάνι και ρίχνουμε μέσα τα μανιτάρια και όλα τα μπαχαρικά. Σοτάρουμε μέχρι να χάσουν όλα τα υγρά τους ανακατεύοντας τακτικά. Μόλις τα μανιτάρια είναι έτοιμα, μπορούμε να στήσουμε το τυλιχτό μας.
Απλώνουμε στις τορτίγιες τα μανιτάρια, την Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line, το αβοκάντο, τα ντοματίνια και την ρόκα. Τυλίγουμε και απολαμβάνουμε.
Συνταγή από Cool Artisan
Δείτε επίσης: https://coolartisan.gr/?recipe-post=gyros-manitarion-se-tortigia