condito-en

Condito

Condito

  • Follow
Home  |  ,   |  Mushroom Gyro wrapped in Tortilla with Mayo Vegan Sauce

RECIPE

Mushroom Gyro wrapped in Tortilla with Mayo Vegan Sauce

PREP TIME: 15’ 

COOK TIME: 10’

Ingredients for 3 tortillas:

 

For the mushroom gyro

500 gr Pleurotus mushrooms

50 ml extra virgin olive oil

1 tsp hot paprika

1 tsp curry

1 tsp cumin

1 tsp sweet paprika (bukovo)

1 tsp salt

 

For serving

4 tbsp Mayo Vegan Sauce by Condito The Green Line

3 tortillas

1 avocado (cut into thin slices)

150 gr cherry tomatoes

1 handful of rocket

Method:

Cut the mushrooms into slices. Heat the olive oil in a large frying pan and add the mushrooms and all the spices. Saute until they drain their liquids, stirring regularly. Once the mushrooms are ready, start preparing the wraps.

Spread the mushrooms on the tortillas, add the Mayo Vegan Sauce and then the avocado, the cherry tomatoes. Wrap the tortillas and enjoy.

PRODUCTS THAT BRING YOUR RECIPE TO THE NEXT LEVEL

Vazo-Classic

MAYO VEGAN SAUCE

Try our recipes

Slide Grilled cheese σάντουιτς με Mayo Slide Vegan Carrot Hot Dog Slide Vegan cheese burger με sauce ψητής πιπεριάς Slide Vegan τοστ με κρέμα λιαστής ντομάτας Slide Πατατοσαλάτα με Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line Slide Σαλάτα ζυμαρικών με σάλτσα λιαστής ντομάτας Slide Σαλάτα με κους κους, μυρωδικά και σάλτσα λιαστής ντομάτας Slide Σαλάτα με κυδώνια ψητά Slide Σαλάτα με λάχανο, καρότο και καρύδια Slide Σάντουιτς με ψητές πιπεριές και Sauce βασιλικού Slide Σοκολατένιο κέικ με Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line Slide Τορτίγιες με ψητά μανιτάρια και Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line Slide Ψητή γλυκοπατάτα και κολοκύθα με σάλτσα βασιλικού Slide Ψητό κουνουπίδι με sauce κόκκινης πιπεριάς