PREP TIME: 3 HOURS
PREP TIME: 3 HOURS
COOK TIME: 15’
Ingredients for 5 crepes:
1 cup red lentils
2 cups water
salt
pepper
a vegan salad spread of your choice by Condito The Green Line
Method:
Put the red lentils in a bowl and let them soak for 3 hours. Transfer the ingredients (red lentils with water) to a blender and pulse for 3-4 minutes until you have a uniform mixture. Add salt and pepper.
Put a non-stick pan on medium heat. Optionally, grease its surface with a paper towel dabbed in olive oil. When hot, pour a spoonful of the mixture into the pan and spread it evenly using the bottom of a spoon. Once it takes on color, flip your crepe over. Repeat until the whole mixture is used up. The ingredients are enough for about 5 crepes.
Fill each crepe with the rest of the ingredients, spread your favorite Condito The Green Line vegan salad, and enjoy!
A recipe by Cool Artisan
See also: https://coolartisan.gr/?recipe-post=vegan-krepes-me-2-mono-ylika-gluten-free
Grilled cheese σάντουιτς με Mayo
Vegan Carrot Hot Dog
Vegan cheese burger με sauce ψητής πιπεριάς
Vegan τοστ με κρέμα λιαστής ντομάτας
Πατατοσαλάτα με Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line
Σαλάτα ζυμαρικών με σάλτσα λιαστής ντομάτας
Σαλάτα με κους κους, μυρωδικά και σάλτσα λιαστής ντομάτας
Σαλάτα με κυδώνια ψητά
Σαλάτα με λάχανο, καρότο και καρύδια
Σάντουιτς με ψητές πιπεριές και Sauce βασιλικού
Σοκολατένιο κέικ με Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line
Τορτίγιες με ψητά μανιτάρια και Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line
Ψητή γλυκοπατάτα και κολοκύθα με σάλτσα βασιλικού
Ψητό κουνουπίδι με sauce κόκκινης πιπεριάς