PREP TIME: 15′
PREP TIME: 15′
COOK TIME: 15’
Ingredients for 2 servings:
500 gr oyster mushrooms
olive oil
1 tbsp BBQ spice mix
2/3 tsp salt
1 large cucumber
40 gr baby spinach
20-22 cherry tomatoes
10-12 olives
2 tbsp Vegan White Spicy Spread by Condito The Green Line
pickled onions
Method:
Tear the mushrooms into thin strips using your hands. Heat some olive oil in a pan. Add the mushrooms and cook for approximately 15 minutes on high heat, stirring from time to time. Towards the end, add 1 tbsp BBQ spice mix and 2/3 tsp salt.
Wash the cherry tomatoes, the cucumber, and spinach. Cut the cherry tomatoes in half and the cucumber in slices, and then in halves again.
Add all the ingredients in a deep dish. Garnish with a large tbsp of Vegan White Spicy Spread by Condito The Green Line and drizzle some olive oil on top.

Grilled cheese σάντουιτς με Mayo
Vegan Carrot Hot Dog
Vegan cheese burger με sauce ψητής πιπεριάς
Vegan τοστ με κρέμα λιαστής ντομάτας
Πατατοσαλάτα με Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line
Σαλάτα ζυμαρικών με σάλτσα λιαστής ντομάτας
Σαλάτα με κους κους, μυρωδικά και σάλτσα λιαστής ντομάτας
Σαλάτα με κυδώνια ψητά
Σαλάτα με λάχανο, καρότο και καρύδια
Σάντουιτς με ψητές πιπεριές και Sauce βασιλικού
Σοκολατένιο κέικ με Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line
Τορτίγιες με ψητά μανιτάρια και Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line
Ψητή γλυκοπατάτα και κολοκύθα με σάλτσα βασιλικού
Ψητό κουνουπίδι με sauce κόκκινης πιπεριάς