PREP TIME: 10’
PREP TIME: 10’
COOK TIME: 15’
Ingredients for 2 servings:
300g skioufihta (Cretan pasta)
60g Mayo Vegan Sauce by Condito The Green Line
200g corn
100g roasted Florina peppers
50g olives, sliced
30g sun-dried tomatoes
10g capers, finely chopped
150g cherry tomatoes, cut in half
1 small bunch of parsley, finely chopped
Method:
Boil the pasta according to the instructions on the package.
In a wide frying pan, add a little olive oil over medium-high heat. Sauté the corn until it’s golden. Add the peppers, olives, sun-dried tomatoes and stir.
In a large bowl, add the cooked pasta and mix with the ingredients from the pan. Add the Mayo Vegan Sauce, cherry tomatoes, parsley and give them another mix.
Garnish with some extra Mayo Vegan Sauce and enjoy.
A recipe by Cool Artisan
See also: https://coolartisan.gr/?recipe-post=nistisimi-makaronosalata-me-kalaboki-elies-kai-vegan-mayo-sauce

Grilled cheese σάντουιτς με Mayo
Vegan Carrot Hot Dog
Vegan cheese burger με sauce ψητής πιπεριάς
Vegan τοστ με κρέμα λιαστής ντομάτας
Πατατοσαλάτα με Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line
Σαλάτα ζυμαρικών με σάλτσα λιαστής ντομάτας
Σαλάτα με κους κους, μυρωδικά και σάλτσα λιαστής ντομάτας
Σαλάτα με κυδώνια ψητά
Σαλάτα με λάχανο, καρότο και καρύδια
Σάντουιτς με ψητές πιπεριές και Sauce βασιλικού
Σοκολατένιο κέικ με Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line
Τορτίγιες με ψητά μανιτάρια και Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line
Ψητή γλυκοπατάτα και κολοκύθα με σάλτσα βασιλικού
Ψητό κουνουπίδι με sauce κόκκινης πιπεριάς