PREP TIME: 10′
PREP TIME: 10′
COOK TIME: 10’
Ingredients for 6-8 servings
1 glass Mayo Vegan Sauce with Mild Mustard
1 package small tortilla wraps
1 package mushrooms
1 onion
Shredded red cabbage
2 ripe avocados
100 g spinach
Salt
Pepper
Sesame seeds for sprinkling
Chopped parsley
Instructions:
Chop the mushrooms and onion. Sauté them in a pan with a little olive oil. Add the spinach until it wilts. Add salt, pepper and sauté for another minute.
Spread out the tortillas and add the avocado, mushrooms, shredded cabbage and a tablespoon of Mayo Vegan Sauce with Mild Mustard.
You can sprinkle with sesame seeds and parsley.

Grilled cheese σάντουιτς με Mayo
Vegan Carrot Hot Dog
Vegan cheese burger με sauce ψητής πιπεριάς
Vegan τοστ με κρέμα λιαστής ντομάτας
Πατατοσαλάτα με Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line
Σαλάτα ζυμαρικών με σάλτσα λιαστής ντομάτας
Σαλάτα με κους κους, μυρωδικά και σάλτσα λιαστής ντομάτας
Σαλάτα με κυδώνια ψητά
Σαλάτα με λάχανο, καρότο και καρύδια
Σάντουιτς με ψητές πιπεριές και Sauce βασιλικού
Σοκολατένιο κέικ με Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line
Τορτίγιες με ψητά μανιτάρια και Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line
Ψητή γλυκοπατάτα και κολοκύθα με σάλτσα βασιλικού
Ψητό κουνουπίδι με sauce κόκκινης πιπεριάς