PREP TIME: 10’
PREP TIME: 10’
COOK TIME: 60’
Ingredients for 6 servings
1 kg baby potatoes
2 tbsp olive oil
1 tbsp thyme
Salt, pepper
3/4 cup soy yoghurt
1/4 cup Mayo Vegan Sauce with Smoked Chili Flakes
1/2 lemon, juice only
1 tbsp chopped dill
1 tbsp chopped parsley
1 spring onion
Instructions:
Wash the potatoes well, place them in a pot with cold water and boil for about 15-20 minutes.
Strain the potatoes well, spread them out on a large baking sheet lined with parchment paper, and press them down with the bottom of a glass. Sprinkle with olive oil, thyme, salt, and pepper. Bake in a preheated oven at 220°C for about 30-40 minutes, until crispy.
In a bowl, add the soy yoghurt, Mayo Vegan Sauce with smoked chilli flakes, lemon juice, and herbs. Mix the sauce ingredients and add the potatoes. Stir well and enjoy!

Grilled cheese σάντουιτς με Mayo
Vegan Carrot Hot Dog
Vegan cheese burger με sauce ψητής πιπεριάς
Vegan τοστ με κρέμα λιαστής ντομάτας
Πατατοσαλάτα με Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line
Σαλάτα ζυμαρικών με σάλτσα λιαστής ντομάτας
Σαλάτα με κους κους, μυρωδικά και σάλτσα λιαστής ντομάτας
Σαλάτα με κυδώνια ψητά
Σαλάτα με λάχανο, καρότο και καρύδια
Σάντουιτς με ψητές πιπεριές και Sauce βασιλικού
Σοκολατένιο κέικ με Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line
Τορτίγιες με ψητά μανιτάρια και Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line
Ψητή γλυκοπατάτα και κολοκύθα με σάλτσα βασιλικού
Ψητό κουνουπίδι με sauce κόκκινης πιπεριάς