PREP TIME: 10’
PREP TIME: 10’
COOKING TIME: 10’
Ingredients for 4 bao buns:
400g battered squid
For serving:
120g Condito The Green Line Mayo Vegan Sauce with Smoked Chilli Flakes
4 bao buns
Finely chopped carrot
Finely chopped red cabbage
Baby spinach
Sliced radishes
Chopped spring onions
Instructions:
Prepare the salad base. Chop the iceberg lettuce and place it in a bowl. Add the celery, spring onions, peas, radishes, and toss. In a food processor, combine the Mayo Vegan Sauce, avocado, rocket, herbs, and lemon juice. Blend until smooth. Toss with the vegetables, add the walnuts, toss again, and serve.

Grilled cheese σάντουιτς με Mayo
Vegan Carrot Hot Dog
Vegan cheese burger με sauce ψητής πιπεριάς
Vegan τοστ με κρέμα λιαστής ντομάτας
Πατατοσαλάτα με Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line
Σαλάτα ζυμαρικών με σάλτσα λιαστής ντομάτας
Σαλάτα με κους κους, μυρωδικά και σάλτσα λιαστής ντομάτας
Σαλάτα με κυδώνια ψητά
Σαλάτα με λάχανο, καρότο και καρύδια
Σάντουιτς με ψητές πιπεριές και Sauce βασιλικού
Σοκολατένιο κέικ με Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line
Τορτίγιες με ψητά μανιτάρια και Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line
Ψητή γλυκοπατάτα και κολοκύθα με σάλτσα βασιλικού
Ψητό κουνουπίδι με sauce κόκκινης πιπεριάς