PREP TIME: 50’
PREP TIME: 50’
COOKING TIME: 10-20’
Ingredients for 4 burgers
For the mushroom patty:
2 tbsp Condito The Green Line Mayo Vegan Sauce
300g finely chopped mushrooms (blended in a food processor)
2 spring onions, finely chopped
100g soaked bulgur
100g finely chopped smoked almonds (blended in a food processor)
2 tbsp soy sauce
1 cup powdered mashed potatoes
2 tbsp olive oil
For the burger:
Condito The Green Line Mayo Vegan Sauce
4 burger buns
2 tomatoes, sliced
Lettuce leaves
Arugula
1 grated carrot (mixed with a little Mayo Vegan Sauce)
Sliced avocado
Finely chopped red cabbage
Sliced pickled cucumber
Instructions:
In a bowl, mix the Mayo Vegan Sauce, mushrooms, spring onions, bulgur, almonds, soy sauce, mashed potato powder, and olive oil. Knead the mixture well, cover, and refrigerate for at least 30 minutes. Then, shape into patties of approximately 200g each.
Cook the patties in a dry pan for 5 minutes on each side, or bake in the oven at 200°C for about 20 minutes.
Meanwhile, toast the burger buns.
Spread Mayo Vegan Sauce on the buns, add the vegetables, patties, and another layer of Mayo Vegan Sauce. Top with the other bun and serve!
💡 Tip! For a quick and refreshing salad that pairs perfectly with the burger, mix Mayo Vegan Sauce with some grated carrot.

Grilled cheese σάντουιτς με Mayo
Vegan Carrot Hot Dog
Vegan cheese burger με sauce ψητής πιπεριάς
Vegan τοστ με κρέμα λιαστής ντομάτας
Πατατοσαλάτα με Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line
Σαλάτα ζυμαρικών με σάλτσα λιαστής ντομάτας
Σαλάτα με κους κους, μυρωδικά και σάλτσα λιαστής ντομάτας
Σαλάτα με κυδώνια ψητά
Σαλάτα με λάχανο, καρότο και καρύδια
Σάντουιτς με ψητές πιπεριές και Sauce βασιλικού
Σοκολατένιο κέικ με Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line
Τορτίγιες με ψητά μανιτάρια και Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line
Ψητή γλυκοπατάτα και κολοκύθα με σάλτσα βασιλικού
Ψητό κουνουπίδι με sauce κόκκινης πιπεριάς