PREP TIME: 15’
PREP TIME: 15’
COOKING TIME: 10’
Ingredients for 4 servings
For the sushi cups:
4–5 tbsp Condito The Green Line Mayo Vegan Sauce with Mild Mustard
400g cooked rice
3 sheets nori, cut into 4 equal pieces
400g cooked shrimp
2 spring onions, finely chopped
Fresh herbs
Lemon juice
2 tbsp soy sauce
For serving:
Fresh herbs
Grated carrot
Instructions:
In a bowl, mix 2 tbsp of the Mayo Vegan Sauce with Mild Mustard with the cooked rice.
Place the nori sheets in cupcake trays and top with the rice mixture. Use a spoon to press the rice down, forming little cups. Bake at 180°C for 10 minutes.
Meanwhile, prepare the filling. In a bowl, mix the shrimp, 2–3 tbsp Mayo Vegan Sauce with Mild Mustard, chopped spring onions, fresh herbs, and soy sauce.
Once the rice cups are ready, fill them with the shrimp mixture.
Serve with fresh herbs and grated carrot on top.

Grilled cheese σάντουιτς με Mayo
Vegan Carrot Hot Dog
Vegan cheese burger με sauce ψητής πιπεριάς
Vegan τοστ με κρέμα λιαστής ντομάτας
Πατατοσαλάτα με Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line
Σαλάτα ζυμαρικών με σάλτσα λιαστής ντομάτας
Σαλάτα με κους κους, μυρωδικά και σάλτσα λιαστής ντομάτας
Σαλάτα με κυδώνια ψητά
Σαλάτα με λάχανο, καρότο και καρύδια
Σάντουιτς με ψητές πιπεριές και Sauce βασιλικού
Σοκολατένιο κέικ με Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line
Τορτίγιες με ψητά μανιτάρια και Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line
Ψητή γλυκοπατάτα και κολοκύθα με σάλτσα βασιλικού
Ψητό κουνουπίδι με sauce κόκκινης πιπεριάς