PREP TIME: 5’
PREP TIME: 5’
COOK TIME: 30’
Ingredients for 4 servings:
For the red pepper sauce:
4 tbsp Mayo Vegan Sauce by Condito The Green Line
2 tbsp roast pepper paste
1 tbsp red wine vinegar
For the cauliflower:
1 small cauliflower cut into small pieces
1 tsp smoked paprika
1 tsp curry powder
2 cloves garlic, finely chopped
1 tsp dry oregano
2 tbsp olive oil
salt and pepper
To serve:
fresh herbs
Method:
Prepare the red pepper sauce. Mix the Mayo Vegan Sauce, with the red wine vinegar and the roast pepper paste until it is homogeneous.
Preheat the oven to 180oC. Lay out some parchment paper on the tray you will be using. Add the cauliflower, smoked paprika, curry powder, garlic, oregano, then pour in the olive oil, season with salt and pepper, and mix. Roast for about 20 minutes or until the cauliflower is well cooked.
When the cauliflower is ready, you can serve it. Spread a little of the pepper mayonnaise sauce you prepared on a dish. On top, place the cauliflower, garnish with fresh herbs and add the pepper mayonnaise sauce on the side.

Grilled cheese σάντουιτς με Mayo
Vegan Carrot Hot Dog
Vegan cheese burger με sauce ψητής πιπεριάς
Vegan τοστ με κρέμα λιαστής ντομάτας
Πατατοσαλάτα με Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line
Σαλάτα ζυμαρικών με σάλτσα λιαστής ντομάτας
Σαλάτα με κους κους, μυρωδικά και σάλτσα λιαστής ντομάτας
Σαλάτα με κυδώνια ψητά
Σαλάτα με λάχανο, καρότο και καρύδια
Σάντουιτς με ψητές πιπεριές και Sauce βασιλικού
Σοκολατένιο κέικ με Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line
Τορτίγιες με ψητά μανιτάρια και Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line
Ψητή γλυκοπατάτα και κολοκύθα με σάλτσα βασιλικού
Ψητό κουνουπίδι με sauce κόκκινης πιπεριάς