PREP TIME: 10’
PREP TIME: 10’
COOK TIME: 10’
Ingredients for 4 servings:
For the beetroot salad:
1 package of Mayo Vegan Sauce by Condito The Green Line
1 tbsp vinegar
1 garlic clove
100 gr roasted walnuts
400 gr boiled beets, diced
salt
For serving:
chopped herbs
toasted bread
Method:
Use a large bowl to prepare the salad.
Add the Mayo Vegan Sauce, vinegar, garlic, walnuts and beets.
Mix the salad adding the salt and continue stirring.
Serve with chopped herbs and toasted bread.

Grilled cheese σάντουιτς με Mayo
Vegan Carrot Hot Dog
Vegan cheese burger με sauce ψητής πιπεριάς
Vegan τοστ με κρέμα λιαστής ντομάτας
Πατατοσαλάτα με Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line
Σαλάτα ζυμαρικών με σάλτσα λιαστής ντομάτας
Σαλάτα με κους κους, μυρωδικά και σάλτσα λιαστής ντομάτας
Σαλάτα με κυδώνια ψητά
Σαλάτα με λάχανο, καρότο και καρύδια
Σάντουιτς με ψητές πιπεριές και Sauce βασιλικού
Σοκολατένιο κέικ με Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line
Τορτίγιες με ψητά μανιτάρια και Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line
Ψητή γλυκοπατάτα και κολοκύθα με σάλτσα βασιλικού
Ψητό κουνουπίδι με sauce κόκκινης πιπεριάς