condito-gr

Condito – The Green Line

Condito – The Green Line

  • Follow
αρχική  |  ,   |  Σαλάτα με ζυμαρικά ολικής άλεσης και Vegan Ρώσικη

ΣΥΝΤΑΓΗ

Σαλάτα με ζυμαρικά ολικής άλεσης και Vegan Ρώσικη

ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ: 5’

ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ: 20’

Υλικά για 4 άτομα/μία μεγάλη σαλάτα:

250 γρ. Ρώσικη Vegan Salad της Condito The Green Line

4 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα

4 κόκκινες ψητές πιπεριές

Φρέσκα μυρωδικά, ψιλοκομμένα

2 κ.σ. ηλιόσπορος, ψημένος

2 κ.σ. σουσάμι ολικής, ψημένο

2 κ.σ. καρύδια ψιλοκομμένα, ψημένα

500 γρ. ζυμαρικά ολικής άλεσης, κοφτό μακαρόνι

Αλάτι και πιπέρι

Εκτέλεση:

Αρχικά, θα χρησιμοποιήσουμε ένα μεγάλο μπωλ για να ετοιμάσουμε τη σαλάτα μας. Βάζουμε στο μπωλ τη Ρώσικη Vegan Salad της Condito The Green Line, τα κρεμμυδάκια, τις πιπεριές, τα μυρωδικά, τον ηλιόσπορο, το σουσάμι, τα καρύδια και τα ανακατεύουμε όλα μαζί.

Παράλληλα, ετοιμάζουμε τα ζυμαρικά. Βράζουμε τα ζυμαρικά σε άφθονο αλατισμένο νερό σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.

Έπειτα, τα στραγγίζουμε καλά και μεταφέρουμε στο μπωλ με τα υπόλοιπα υλικά. Τέλος, προσθέτουμε φρέσκο πιπέρι, ανακατεύουμε και σερβίρουμε.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΠΟΥ ΑΠΟΓΕΙΩΝΟΥΝ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ

rosiki-condito-salad

VEGAN ΡΩΣΙΚΗ

Δοκιμάστε τις συνταγές μας

Slide Grilled cheese σάντουιτς με Mayo Slide Vegan Carrot Hot Dog Slide Vegan cheese burger με sauce ψητής πιπεριάς Slide Vegan τοστ με κρέμα λιαστής ντομάτας Slide Πατατοσαλάτα με Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line Slide Σαλάτα ζυμαρικών με σάλτσα λιαστής ντομάτας Slide Σαλάτα με κους κους, μυρωδικά και σάλτσα λιαστής ντομάτας Slide Σαλάτα με κυδώνια ψητά Slide Σαλάτα με λάχανο, καρότο και καρύδια Slide Σάντουιτς με ψητές πιπεριές και Sauce βασιλικού Slide Σοκολατένιο κέικ με Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line Slide Τορτίγιες με ψητά μανιτάρια και Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line Slide Ψητή γλυκοπατάτα και κολοκύθα με σάλτσα βασιλικού Slide Ψητό κουνουπίδι με sauce κόκκινης πιπεριάς