condito-gr

Condito – The Green Line

Condito – The Green Line

  • Follow
αρχική  |  ,   |  Τονοσαλάτα από jackfruit και ρεβίθια με Mayo Vegan Sauce

ΣΥΝΤΑΓΗ

Τονοσαλάτα από jackfruit και ρεβίθια με Mayo Vegan Sauce

ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ: 20’ 

ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ: 40’

Υλικά για 2 μερίδες:

1 κονσέρβα jackfruit (σε άλμη, όχι σιρόπι)

1 κούπα βρασμένα ρεβίθια

1/2 βαζάκι Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line

1 φύλλο νόρι

1 καρότο

1 μικρό κρεμμύδι

χυμό από μισό λεμόνι

1 κ.γ. αλάτι

1/2 κ.γ. πιπέρι

Εκτέλεση:

Ανοίγουμε την κονσέρβα και βάζουμε το jackfruit σε ένα σουρωτήρι. Πιέζουμε καλά να φύγει το υγρό του. Βάζουμε το jackfruit σε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά, ανακατεύοντας κάθε τόσο, μέχρι να χάσει τα υγρά του και να αρχίσουν τα μικρότερα κομμάτια να παίρνουν ελαφρώς χρώμα, περίπου για 10 λεπτά.

Στο μεταξύ, προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 150 οC και μόλις είναι ζεστός, τοποθετούμε πάνω σε ένα ταψάκι ένα φύλλο vόρι και το βάζουμε στον φούρνο. Ψήνουμε για 5 λεπτά.

Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και περνάμε το καρότο από τον τρίφτη. Σε ένα μέτριο μπολ, βάζουμε τα ρεβίθια και τα λιώνουμε με ένα πιρούνι. Δεν θέλουμε να λιώσουν εντελώς, αφού μερικά μεγαλύτερα κομμάτια βοηθούν στην υφή.

Προσθέτουμε στο μπολ το jackfruit, το ψιλοκομμένο κρεμμύδι, το τριμμένο καρότο, το χυμό λεμονιού, τη Mayo Vegan Sauce, το αλάτι, το πιπέρι και θρυμματίζουμε από πάνω το φύλλο νόρι.

Ανακατεύουμε πολύ καλά και σερβίρουμε.

ΠΡΟΪΟΝΤΑΠΟΥ ΑΠΟΓΕΙΩΝΟΥΝ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ

Mayo-Classic

MAYO VEGAN SAUCE

Try our recipes

Slide Grilled cheese σάντουιτς με Mayo Slide Vegan Carrot Hot Dog Slide Vegan cheese burger με sauce ψητής πιπεριάς Slide Vegan τοστ με κρέμα λιαστής ντομάτας Slide Πατατοσαλάτα με Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line Slide Σαλάτα ζυμαρικών με σάλτσα λιαστής ντομάτας Slide Σαλάτα με κους κους, μυρωδικά και σάλτσα λιαστής ντομάτας Slide Σαλάτα με κυδώνια ψητά Slide Σαλάτα με λάχανο, καρότο και καρύδια Slide Σάντουιτς με ψητές πιπεριές και Sauce βασιλικού Slide Σοκολατένιο κέικ με Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line Slide Τορτίγιες με ψητά μανιτάρια και Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line Slide Ψητή γλυκοπατάτα και κολοκύθα με σάλτσα βασιλικού Slide Ψητό κουνουπίδι με sauce κόκκινης πιπεριάς