PREP TIME: 10’
PREP TIME: 10’
Ingredients for 1 bowl:
2 tbsp Condito The Green Line Mayo Vegan Sauce with Mild Mustard
A little lemon juice
150g cooked quinoa
50g arugula
1 roasted bell pepper, diced
1/2 cup cooked corn
1 cucumber, sliced
1/2 cup cooked red beans
1/2 avocado, sliced
1/2 carrot, sliced into strips
1 tbsp raw pumpkin seeds
Instructions:
In a jar, mix the Mayo Vegan Sauce with Mild Mustard with lemon juice until smooth and well combined.
In a bowl, add the quinoa and 2–3 tbsp of the prepared sauce. Stir gently to combine.
On top, add the arugula, bell pepper, corn, cucumber, beans, avocado, carrot, and pumpkin seeds.
Serve with a little extra sauce on top for more flavor!

Grilled cheese σάντουιτς με Mayo
Vegan Carrot Hot Dog
Vegan cheese burger με sauce ψητής πιπεριάς
Vegan τοστ με κρέμα λιαστής ντομάτας
Πατατοσαλάτα με Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line
Σαλάτα ζυμαρικών με σάλτσα λιαστής ντομάτας
Σαλάτα με κους κους, μυρωδικά και σάλτσα λιαστής ντομάτας
Σαλάτα με κυδώνια ψητά
Σαλάτα με λάχανο, καρότο και καρύδια
Σάντουιτς με ψητές πιπεριές και Sauce βασιλικού
Σοκολατένιο κέικ με Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line
Τορτίγιες με ψητά μανιτάρια και Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line
Ψητή γλυκοπατάτα και κολοκύθα με σάλτσα βασιλικού
Ψητό κουνουπίδι με sauce κόκκινης πιπεριάς