condito-en

Condito

Condito

  • Follow
Home  |  ,   |  Vegan Pasta Salad with Pesto and Veggies

RECIPE

Vegan Pasta Salad with Pesto and Veggies

PREP TIME: 10’ 

COOKING TIME: 15’ 

Ingredients for 4 servings:

4 tbsp Condito The Green Line Vegan Pesto Basilico

4 tbsp Condito The Green Line Mayo Vegan Sauce

200g cherry tomatoes, halved

100g baby spinach

200g cooked corn

50g smoked almonds, roughly chopped

1 pack (500g) legume-based pasta

Salt

2 tbsp nutritional yeast

Instructions:

In a large bowl, mix together the Vegan Pesto Basilico and Mayo Vegan Sauce by Condito The Green Line.

Add the cherry tomatoes, baby spinach, corn, and chopped smoked almonds. Stir well to combine.

Meanwhile, cook the pasta in plenty of salted water, following the package instructions.

Drain the pasta and mix it with the prepared vegetables and sauce.

Sprinkle with nutritional yeast, give it one final stir, and serve!

PRODUCTS THAT BRING YOUR RECIPE TO THE NEXT LEVEL

Pesto New Mock 2023

VEGAN PESTO BASILICO

Vazo-Classic

MAYO VEGAN SAUCE

Try our recipes

Slide Grilled cheese σάντουιτς με Mayo Slide Vegan Carrot Hot Dog Slide Vegan cheese burger με sauce ψητής πιπεριάς Slide Vegan τοστ με κρέμα λιαστής ντομάτας Slide Πατατοσαλάτα με Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line Slide Σαλάτα ζυμαρικών με σάλτσα λιαστής ντομάτας Slide Σαλάτα με κους κους, μυρωδικά και σάλτσα λιαστής ντομάτας Slide Σαλάτα με κυδώνια ψητά Slide Σαλάτα με λάχανο, καρότο και καρύδια Slide Σάντουιτς με ψητές πιπεριές και Sauce βασιλικού Slide Σοκολατένιο κέικ με Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line Slide Τορτίγιες με ψητά μανιτάρια και Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line Slide Ψητή γλυκοπατάτα και κολοκύθα με σάλτσα βασιλικού Slide Ψητό κουνουπίδι με sauce κόκκινης πιπεριάς