PREP TIME: 10’
PREP TIME: 10’
COOK TIME: 10’
Ingredients for 4 servings / one large bowl of salad:
For the Mayo Vegan Sauce with lime:
4 tbsp Mayo Vegan Sauce by Condito The Green Line
1 lime (the zest and its juice)
2 tbsp red wine vinegar
10 mint leaves
For the sauce:
8 carrots
1 small cucumber
1 tsp salt
2 grapefruits
fresh herbs
2 green onions, finely chopped
For serving:
10 large dates
fresh herbs
Method:
Prepare the Mayo Vegan Sauce with lime. Add all its ingredients in a food processor and blend until you have nice sauce.
Remove the pits from the dates and roast them on a hot pan. Remove from heat and cut them into large pieces.
It’s time to prepare the salad. Wash the carrots and thinly slice them with a peeler. Cut the cucumber in half, remove its seeds with a knife and cut it in thin slices. Wash the grapefruits and cut them in slices.
Add the herbs, the green onions, mix with the sauce you prepared, and serve.

Grilled cheese σάντουιτς με Mayo
Vegan Carrot Hot Dog
Vegan cheese burger με sauce ψητής πιπεριάς
Vegan τοστ με κρέμα λιαστής ντομάτας
Πατατοσαλάτα με Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line
Σαλάτα ζυμαρικών με σάλτσα λιαστής ντομάτας
Σαλάτα με κους κους, μυρωδικά και σάλτσα λιαστής ντομάτας
Σαλάτα με κυδώνια ψητά
Σαλάτα με λάχανο, καρότο και καρύδια
Σάντουιτς με ψητές πιπεριές και Sauce βασιλικού
Σοκολατένιο κέικ με Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line
Τορτίγιες με ψητά μανιτάρια και Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line
Ψητή γλυκοπατάτα και κολοκύθα με σάλτσα βασιλικού
Ψητό κουνουπίδι με sauce κόκκινης πιπεριάς