PREP TIME: 10’
PREP TIME: 10’
COOK TIME: 25’
Ingredients for 4 servings:
For the stuffed peppers:
200 gr Vegan White Greek Style by Condito The Green Line
2 green onions, finely chopped
1 garlic clove, finely chopped
2 tbsp Mayo Vegan Sauce by Condito The Green Line
1 tbsp paprika
fresh pepper
12 peppers
a little oil for baking
For serving:
salad leaves
toasted bread
Method:
Preheat the oven to 180°C.
Grate the White Greek Style vegan cheese in the food processor or grater. Add the onions, garlic, Mayo Vegan Sauce, paprika, pepper and stir.
Using a knife, carve the peppers and fill them with the mixture you prepared. Drizzle a little oil on your baking tray, place the peppers and bake for about 20′ or until the vegan cheese alternative has melted.
Serve with some toasted bread and a green salad on the side.


Grilled cheese σάντουιτς με Mayo
Vegan Carrot Hot Dog
Vegan cheese burger με sauce ψητής πιπεριάς
Vegan τοστ με κρέμα λιαστής ντομάτας
Πατατοσαλάτα με Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line
Σαλάτα ζυμαρικών με σάλτσα λιαστής ντομάτας
Σαλάτα με κους κους, μυρωδικά και σάλτσα λιαστής ντομάτας
Σαλάτα με κυδώνια ψητά
Σαλάτα με λάχανο, καρότο και καρύδια
Σάντουιτς με ψητές πιπεριές και Sauce βασιλικού
Σοκολατένιο κέικ με Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line
Τορτίγιες με ψητά μανιτάρια και Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line
Ψητή γλυκοπατάτα και κολοκύθα με σάλτσα βασιλικού
Ψητό κουνουπίδι με sauce κόκκινης πιπεριάς