PREP TIME: 2’
PREP TIME: 2’
COOK TIME: 15’
Ingredients for 4 servings:
For the filling:
4 tbsp Mayo Vegan Sauce by Condito The Green Line
100 gr Mixed Style grated Vegan Cheese Alternative by Condito The Green Line
200 gr boiled corn
2 green onions, finely chopped
1 tbsp mustard by Condito
fresh herbs
For the sandwich:
8 slices of toast bread
1 tomato, sliced
Method:
Prepare the filling. Add the Mayo Vegan Sauce, Mixed Style vegan cheese alternative, corn, onions, mustard, and fresh herbs in a bowl and mix.
Preheat the oven to 180°C, with air.
Prepare the sandwiches. Lay the four slices of toast bread side by side, split the filling evenly and dress them with tomatoes. Cover with a lid and bake for about 10′ or until the vegan cheese has melted.
The sandwiches are ready to serve!


Grilled cheese σάντουιτς με Mayo
Vegan Carrot Hot Dog
Vegan cheese burger με sauce ψητής πιπεριάς
Vegan τοστ με κρέμα λιαστής ντομάτας
Πατατοσαλάτα με Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line
Σαλάτα ζυμαρικών με σάλτσα λιαστής ντομάτας
Σαλάτα με κους κους, μυρωδικά και σάλτσα λιαστής ντομάτας
Σαλάτα με κυδώνια ψητά
Σαλάτα με λάχανο, καρότο και καρύδια
Σάντουιτς με ψητές πιπεριές και Sauce βασιλικού
Σοκολατένιο κέικ με Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line
Τορτίγιες με ψητά μανιτάρια και Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line
Ψητή γλυκοπατάτα και κολοκύθα με σάλτσα βασιλικού
Ψητό κουνουπίδι με sauce κόκκινης πιπεριάς