condito-en

Condito

Condito

  • Follow
Home  |  ,   |  Pasta with spinach pesto and Mayo Vegan Sauce

RECIPE

Pasta with spinach pesto and Mayo Vegan Sauce

PREP TIME: 10’ 

COOK TIME: 20’

Ingredients for 4 servings:

 

100 gr spinach, washed

1 tbsp olive oil

salt

1 garlic clove, finely chopped

1 avocado

a little juice from 1 lemon

4 tbsp Mayo Vegan Sauce by Condito The Green Line

500 gr. whole-wheat pasta

Method:

Start by preparing the pesto. Add the spinach in a food processor and chop it finely. Transfer to a large bowl. Add the olive oil, salt, garlic, avocado, lemon juice and mix well with a fork. Add the Mayo Vegan Sauce by Condito The Green Line and continue to stir.

In the meantime, prepare the pasta according to the instructions on the package. When the pasta is ready, mix it with the spinach pesto and serve.

PRODUCTS THAT BRING YOUR RECIPE TO THE NEXT LEVEL

Vazo-Classic

MAYO VEGAN SAUCE

Try our recipes

Slide Grilled cheese σάντουιτς με Mayo Slide Vegan Carrot Hot Dog Slide Vegan cheese burger με sauce ψητής πιπεριάς Slide Vegan τοστ με κρέμα λιαστής ντομάτας Slide Πατατοσαλάτα με Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line Slide Σαλάτα ζυμαρικών με σάλτσα λιαστής ντομάτας Slide Σαλάτα με κους κους, μυρωδικά και σάλτσα λιαστής ντομάτας Slide Σαλάτα με κυδώνια ψητά Slide Σαλάτα με λάχανο, καρότο και καρύδια Slide Σάντουιτς με ψητές πιπεριές και Sauce βασιλικού Slide Σοκολατένιο κέικ με Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line Slide Τορτίγιες με ψητά μανιτάρια και Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line Slide Ψητή γλυκοπατάτα και κολοκύθα με σάλτσα βασιλικού Slide Ψητό κουνουπίδι με sauce κόκκινης πιπεριάς