condito-en

Condito

Condito

  • Follow
Home  |  ,   |  Greek Buddha Bowl

RECIPE

Greek Buddha Bowl

PREP TIME: 15′

COOK TIME: 15’

 

Ingredients for 2 servings:

500 gr oyster mushrooms
olive oil
1 tbsp BBQ spice mix
2/3 tsp salt
1 large cucumber
40 gr baby spinach
20-22 cherry tomatoes
10-12 olives
2 tbsp Vegan White Spicy Spread by Condito The Green Line
pickled onions

Method:

Tear the mushrooms into thin strips using your hands. Heat some olive oil in a pan. Add the mushrooms and cook for approximately 15 minutes on high heat, stirring from time to time. Towards the end, add 1 tbsp BBQ spice mix and 2/3 tsp salt.

Wash the cherry tomatoes, the cucumber, and spinach. Cut the cherry tomatoes in half and the cucumber in slices, and then in halves again.

Add all the ingredients in a deep dish. Garnish with a large tbsp of Vegan White Spicy Spread by Condito The Green Line and drizzle some olive oil on top.

PRODUCTS THAT BRING YOUR RECIPE TO THE NEXT LEVEL

Condito White Spread_packshot_1024x1024

VEGAN WHITE SPICY SPREAD

Try our recipes

Grilled cheese σάντουιτς με Mayo Vegan Carrot Hot Dog Vegan cheese burger με sauce ψητής πιπεριάς Vegan τοστ με κρέμα λιαστής ντομάτας Πατατοσαλάτα με Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line Σαλάτα ζυμαρικών με σάλτσα λιαστής ντομάτας Σαλάτα με κους κους, μυρωδικά και σάλτσα λιαστής ντομάτας Σαλάτα με κυδώνια ψητά Σαλάτα με λάχανο, καρότο και καρύδια Σάντουιτς με ψητές πιπεριές και Sauce βασιλικού Σοκολατένιο κέικ με Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line Τορτίγιες με ψητά μανιτάρια και Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line Ψητή γλυκοπατάτα και κολοκύθα με σάλτσα βασιλικού Ψητό κουνουπίδι με sauce κόκκινης πιπεριάς