PREP TIME: 15’
PREP TIME: 15’
COOK TIME: 20’
Ingredients for 4 sandwiches:
8 slices of whole wheat toast
240 gr chickpeas, boiled
2 tbsp olive oil
1 tsp sweet paprika
1/2 tsp garlic powder
1/2 tsp onion powder
1/2 tsp cumin
1/2 tbsp smoked paprika
1/4 tsp chili powder
1/2 tsp salt
black pepper
1/4 cup of Mayo Vegan Sauce with Smoked Chili Flakes by Condito The Green Line
1 cup chopped iceberg
1 tomato, cut into thin slices
Method:
Preheat the oven to 200°C. In a bowl, add the boiled chickpeas with the olive oil and all the spices. Mix together and spread on a baking sheet lined with non-stick paper. Bake in the oven for approximately 20 minutes.
In a bowl, add the chickpeas together with the Mayo Vegan Sauce with Smoked Chili Flakes and mix together using a fork. Try to mash the chickpeas as you mix these together to incorporate them into the mixture. Spread 1/4 of the chickpea mix on a slice of toast, add two slices of tomato, some chopped iceberg and cover with another slice of toast. Repeat the process for the remaining sandwiches.

A recipe by Beets Me
See also: https://beets-me.com/2022/03/4-eykola-kai-nostima-santouitsakia-gia-olous/

Grilled cheese σάντουιτς με Mayo
Vegan Carrot Hot Dog
Vegan cheese burger με sauce ψητής πιπεριάς
Vegan τοστ με κρέμα λιαστής ντομάτας
Πατατοσαλάτα με Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line
Σαλάτα ζυμαρικών με σάλτσα λιαστής ντομάτας
Σαλάτα με κους κους, μυρωδικά και σάλτσα λιαστής ντομάτας
Σαλάτα με κυδώνια ψητά
Σαλάτα με λάχανο, καρότο και καρύδια
Σάντουιτς με ψητές πιπεριές και Sauce βασιλικού
Σοκολατένιο κέικ με Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line
Τορτίγιες με ψητά μανιτάρια και Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line
Ψητή γλυκοπατάτα και κολοκύθα με σάλτσα βασιλικού
Ψητό κουνουπίδι με sauce κόκκινης πιπεριάς