condito-en

Condito

Condito

  • Follow
Home  |  ,   |  Pasta salad with roasted asparagus and Mayo Vegan Sauce with Mild Mustard

RECIPE

Pasta salad with roasted asparagus and Mayo Vegan Sauce with Mild Mustard

Ingredients for 4 servings:

280gr Mayo Vegan Sauce with Mild Mustard by Condito the Green Line
4 cups boiled Farfalle pasta
20 cherry tomatoes, cut in half
1 orange pepper, diced
1 red pepper, diced
1 yellow pepper, diced
1 cup cooked corn
200 g roasted asparagus

Method:

Use a large bowl to prepare the salad. Add the pasta, cherry tomatoes, orange, red and yellow peppers, corn, asparagus, the Mayo Vegan Sauce with Mild Mustard, mix well and serve.

PRODUCTS THAT BRING YOUR RECIPE TO THE NEXT LEVEL

Vazo-Mustard

MAYO VEGAN SAUCE with MILD MUSTARD

Try our recipes

Grilled cheese σάντουιτς με Mayo Vegan Carrot Hot Dog Vegan cheese burger με sauce ψητής πιπεριάς Vegan τοστ με κρέμα λιαστής ντομάτας Πατατοσαλάτα με Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line Σαλάτα ζυμαρικών με σάλτσα λιαστής ντομάτας Σαλάτα με κους κους, μυρωδικά και σάλτσα λιαστής ντομάτας Σαλάτα με κυδώνια ψητά Σαλάτα με λάχανο, καρότο και καρύδια Σάντουιτς με ψητές πιπεριές και Sauce βασιλικού Σοκολατένιο κέικ με Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line Τορτίγιες με ψητά μανιτάρια και Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line Ψητή γλυκοπατάτα και κολοκύθα με σάλτσα βασιλικού Ψητό κουνουπίδι με sauce κόκκινης πιπεριάς