condito-en

Condito

Condito

  • Follow
Home  |  ,   |  Pasta salad with roasted asparagus and Mayo Vegan Sauce with Mild Mustard

RECIPE

Pasta salad with roasted asparagus and Mayo Vegan Sauce with Mild Mustard

Ingredients for 4 servings:

280gr Mayo Vegan Sauce with Mild Mustard by Condito the Green Line
4 cups boiled Farfalle pasta
20 cherry tomatoes, cut in half
1 orange pepper, diced
1 red pepper, diced
1 yellow pepper, diced
1 cup cooked corn
200 g roasted asparagus

Method:

Use a large bowl to prepare the salad. Add the pasta, cherry tomatoes, orange, red and yellow peppers, corn, asparagus, the Mayo Vegan Sauce with Mild Mustard, mix well and serve.

PRODUCTS THAT BRING YOUR RECIPE TO THE NEXT LEVEL

Vazo-Mustard

MAYO VEGAN SAUCE with MILD MUSTARD

Try our recipes

Slide Grilled cheese σάντουιτς με Mayo Slide Vegan Carrot Hot Dog Slide Vegan cheese burger με sauce ψητής πιπεριάς Slide Vegan τοστ με κρέμα λιαστής ντομάτας Slide Πατατοσαλάτα με Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line Slide Σαλάτα ζυμαρικών με σάλτσα λιαστής ντομάτας Slide Σαλάτα με κους κους, μυρωδικά και σάλτσα λιαστής ντομάτας Slide Σαλάτα με κυδώνια ψητά Slide Σαλάτα με λάχανο, καρότο και καρύδια Slide Σάντουιτς με ψητές πιπεριές και Sauce βασιλικού Slide Σοκολατένιο κέικ με Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line Slide Τορτίγιες με ψητά μανιτάρια και Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line Slide Ψητή γλυκοπατάτα και κολοκύθα με σάλτσα βασιλικού Slide Ψητό κουνουπίδι με sauce κόκκινης πιπεριάς