PREP TIME: 5’
PREP TIME: 5’
COOK TIME: 30’
Makes one large salad / serves 4:
For the salad:
200 gr. couscous
2 tbsp olive oil
juice of 1 lemon
1 cucumber, sliced
20 cherry tomatoes, halved
2 peppers, cubed
1 onion, finely sliced
salt and pepper
For the sun-dried tomato sauce:
2 tbsp Mayo Vegan Sauce by Condito The Green Line
1 tbsp sun-dried tomato paste
1 tsp red wine vinegar
Method:
Prepare the couscous according to the package instructions. Add olive oil, lemon juice, salt, and pepper and let it rest until it reaches room temperature.
In a large bowl, add the cucumber, cherry tomatoes, peppers, onion, couscous (which is now cold), and stir.
Prepare the sauce. Add all the ingredients to a bowl and mix until you have a homogeneous sauce. Add the sauce to the salad and serve.

Grilled cheese σάντουιτς με Mayo
Vegan Carrot Hot Dog
Vegan cheese burger με sauce ψητής πιπεριάς
Vegan τοστ με κρέμα λιαστής ντομάτας
Πατατοσαλάτα με Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line
Σαλάτα ζυμαρικών με σάλτσα λιαστής ντομάτας
Σαλάτα με κους κους, μυρωδικά και σάλτσα λιαστής ντομάτας
Σαλάτα με κυδώνια ψητά
Σαλάτα με λάχανο, καρότο και καρύδια
Σάντουιτς με ψητές πιπεριές και Sauce βασιλικού
Σοκολατένιο κέικ με Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line
Τορτίγιες με ψητά μανιτάρια και Mayo Vegan Sauce της Condito The Green Line
Ψητή γλυκοπατάτα και κολοκύθα με σάλτσα βασιλικού
Ψητό κουνουπίδι με sauce κόκκινης πιπεριάς